Win een weekend cabrio rijden met Melis Logistics!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Een van de belangrijkste doelen van Melis Logistics is om een hechte en vriendschappelijke, maar vooral langdurige, relatie met haar klanten op te bouwen. Dit kunnen wij niet alleen. Hiervoor is een team van betrokken, enthousiaste medewerkers nodig die net zo gek zijn op de logistieke wereld als wij. De laatste jaren groeien wij iets uit ons jasje en daarom zijn wij hard op zoek naar medewerkers die met ons willen werken aan een grotere jas.

Logistieke uitdaging
Voor verschillende regio’s (en diverse soorten transport) zijn wij op zoek naar gepassioneerde vakmannen en -vrouwen die niet terugdeinzen voor een logistieke uitdaging. Wij zoeken naar mensen wiens handen beginnen te jeuken bij het zien van een volle vracht en die als geen ander begrijpen hoe belangrijk servicegerichtheid is. Ben jij die gediplomeerde vrachtwagenchauffeur/-chauffeuse en zie jij jezelf al rondrijden in onze roodgele spetter? Dan komen wij graag met jou in contact!

Leuke winactie
Hoewel een dienstverband bij Melis natuurlijk voor ons beiden het hoofdzakelijke doel is, maak je met jouw sollicitatie ook nog eens kans op een gratis weekend cabrio rijden! Wanneer jij voor 30 september jouw CV en motivatiebrief naar vacature@melistransport.nl stuurt, doe je automatisch mee voor deze rijdende kers op de taart. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Wensink Arnhem.

Ben jij onze nieuwe collega? Laat het ons dan snel weten! Samen komen we verder.

Deel dit bericht met vrienden en familie