Zowel het einde als het begin zijn nabij

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De laatste update over onze heropbouw nadat een brand ons pand volledig verwoestte komt alweer uit februari. Hoog tijd voor een nieuwe dus! Eind dit jaar hopen we ons nieuwe pand namelijk al op te leveren. Het einde van ruim een jaar hard werken komt langzaamaan in zicht, evenals het begin van een nieuwe thuisbasis aan de Dijkgraaf 38.

Gestage vorderingen
Het warehouse zal al eerder worden opgeleverd: de planning is 1 oktober 2017. Deze hal heeft een oppervlakte van maar liefst 3000 m², wat zorgt voor een groot aanbod van op- en overslagcapaciteit die we ook aan u kunnen aanbieden. U kunt altijd een aanvraag doen info@melistransport.nl. De hal is inmiddels al wel gezet, evenals de dakplaten. De wandbeplating is vanaf deze week aan de beurt. De oplevering van het nieuwe kantoor staat voor pakjesavond op de planning: een cadeautje van 600 m². Deze zal maar liefst vijf meter vanaf het gebouw vrij boven de grond hangen en wordt momenteel gebouwd. De afgelopen weken zijn tevens de oude funderingsconstructies gesloopt en de nieuwe aangebracht.

Modern, industrieel en huiselijk
De inrichting van het nieuwe pand zal een mix worden tussen industrieel, modern en huiselijk. Rauwe materialen als staal, glas en metaal worden verzacht door warme accenten en sfeervol licht. Het kantoor en de kantine zullen zeer huiselijk worden ingericht en moeten fungeren als centrale ontmoetingsplek voor alle medewerkers. Om dit gevoel te versterken wordt de grote open ruimte van de kantine ingericht met een bar en een biljart- en voetbaltafel. Zo weerspiegelen de ruimtes het familiebedrijf: warm, gezellig en met een goede balans tussen hard werken en ontspanning.

Samen voor groen
Bij de bouw en inrichting wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid. Melis Logistics werkt graag samen met de klant, maar ook met leveranciers om zo samen een mooi eindproduct te maken. Voor het nieuwe pand werkten we onder andere samen met architect Jeroen Helder van JRC Architecten, ingenieursbureau Brunsveld Verbeek Ingenieurs en aannemingsbedrijf Bume B.V. Samen hebben we gezocht naar een manier om ons nieuwe pand zo duurzaam mogelijk te maken. We zijn trots te kunnen melden dat we hier door zorgvuldige materiaalkeuzes en de installatietechniek uitstekend in geslaagd zijn: met een EPC-score van -0,167 presteert het pand ruim beter dan de geldende eisen, namelijk 116,7% beter, en is het zeer energiezuinig.

Deel dit bericht met vrienden en familie