Melis Platform

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Platform

Het Melis Platform is het fundament van de organisatie. Hier staan de logistieke professionals op, ondersteund door drie pilaren die hen in staat stellen het werk zo goed mogelijk tot uitvoer te brengen. Het gedrag van onze professionals maakt immers het verschil bij de opdrachtgever.

Ondernemende cultuur

Bij Melis Logistics werken stuk voor stuk ondernemers en die ondernemende cultuur vormt een van de steunpilaren van het Melis Platform. We vinden het belangrijk dat iedereen – of je nou op de vrachtwagen zit of verantwoordelijk bent voor de customer service – zich te allen tijde inzet voor het belang van de klant. Flexibiliteit en creativiteit hangen hier nauw mee samen. Doet zich een probleem of lastig vraagstuk voor? Dan zoeken we naar de juiste oplossing. We vinden het belangrijk dat je binnen de kaders de vrijheid pakt en dat je flexibel en creatief bent. Onze professionals laten zich niet uit het veld slaan door een fout. Van fouten kunnen we leren en daardoor wordt onze dienstverlening uiteindelijk alleen maar beter.

Meest moderne materieel en middelen

Werk je bij Melis Logistics, dan kun je ervan uitgaan dat je gebruik maakt van het beste materieel en de modernste middelen. We vinden het belangrijk dat de logistieke professional zijn werk altijd zo goed mogelijk kan uitvoeren. Het gaat daarbij niet alleen om de wagens, maar ook om computers, bureaus, bedrijfskleding en al het andere dat bijdraagt aan ons vakmanschap. We investeren hierin, zodat we ons verantwoordelijk voelen voor goed werk.

Continu investeren in ICT

ICT speelt een steeds grotere rol binnen de logistieke sector. Complete ketenbeheersing was nooit eerder van zo’n groot belang. Door de digitale koppeling tussen ICT-platforms, kunnen we snel schakelen en data uitwisselen. De nieuwe mogelijkheden die hierdoor ontstaan, dragen bij aan de omvang van de dienstverlening die we kunnen bieden. Door zo veel mogelijk zaken te automatiseren, maken we het werk eenvoudiger en kunnen we meer bewerkstelligen in dezelfde tijd.