Persoonlijk leiderschap

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap helpt om sturing te geven aan de organisatie. En onze organisatie, is ons team. We investeren om iedereen binnen de organisatie klaar te stomen om de beste versie van zichzelf te zijn in het werk én om samen, met elkaar en met de klant, tot het beste resultaat te komen.

Vrijheid binnen de kaders

De successen die we behalen, is het resultaat van de optelsom van de persoonlijke bijdrages van ieder individu. Dat maakt dat het woord TEAM bij Melis Logistics tweeledig is. Zowel het samenwerken als de begrippen trots, eigenaar, aandacht en meedoen zijn hierop van toepassing.

Zo, als team waar ieder individueel aan bijdraagt, bewandelen we samen het pad naar de stip aan de horizon. Tijdens die reis dansen we altijd mee met de klanten en groeien op die manier als bedrijf.

1000-dagen-doel

Om onszelf de kaders te geven waarbinnen we bewegen, hebben we een 1000-dagen-doel opgesteld. Melis Logistics is een grote speler – die nóg groter wordt. We lopen voorop in transport binnen de Benelux en Nordrhein-Westfalen en dat doen we succesvol tot de laatste meter. Geen levering is ons te gek, of het nou om bijzondere afmetingen of losse pallets gaat. Wij zorgen dat alle goederen hun eindbestemming halen. We hebben als doel voorop te lopen in niche markten en daar marktleider in te zijn en tegelijkertijd bieden we warehousing van groupage en stukgoed. Zo kan de klant áltijd bij ons terecht. Melis blijft investeren in slimme logistiek met maximale automatisering, duurzame klantrelaties en opleiding van professionals. Wil jij bijdragen aan dit 1000-dagen doel? Dan komen we graag met je in contact. Bekijk de mogelijkheden op Werken bij Melis.

.