• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Publiciteit

Melis Transport in de publiciteit

Melis Transport is een jong en dynamisch bedrijf. Het heeft ons al veel vermeldingen opgeleverd in regionale en landelijk media. Hieronder vindt u een overzicht van enkele publicaties waarin Melis Transport is verschenen.

Arnhem Business, jaargang 28, nummer 6, november 2015. COVERSTORY: ‘Ondernemen is kansen zien, erop afgaan en durven te beslissen’

20151113110058_00001

AB06-Coverstory Klik voor het hele artikel!

De ondernemer, 2014. Over Marwin Melis, genomineerd voor de titel ‘Arnhemse ondernemer van het jaar 2014’: “Met een moed en een inzicht die zijn concurrenten op afstand heeft gezet nam Melis midden in de afgelopen crisisjaren zelfs nog een schadebedrijf over en bouwde ook dat uit tot een winstgevend bedrijf. Investeren in de toekomst is wat Marwin immers kenmerkt. Zijn eigen transportbedrijf Melis Internationaal Transport liet hij de afgelopen jaren dwars tegen de stroom in ook groeien, waardoor ook hij voor Arnhem een heel belangrijke prestatie had geleverd, aldus de jury. Als jonge en veelbelovende ondernemer liet Marwin zich door de jury kenschetsen als een opvallende belofte voor de toekomst.” Link: introductiefilm bij de verkiezing.

De Zakenmarkt, 2013: “Melis Transport straalt een familiaire sfeer uit. Als collega’s onderling, maar zeker ook naar klanten.”

100 complimenten voor Burgers’ Zoo uit het Arnhemse bedrijfsleven, april 2013. Marwin en Manuela Melis: “Zelf genieten we regelmatig van jullie prachtige park. Ook zakelijk heeft Melis Transport met Burgers’ Zoo mogen samenwerken. Begin jaren ’70 hebben wij met een dieplader diverse dieren vervoerd, onder andere giraffen en zebra’s. Ook hebben we een tijger naar Hamburg gebracht.”

Het Ondernemersbelang, 2013: “Marwin Melis denkt graag mee met bedrijven om hun logistieke processen te verbeteren.

Arenacum, magazine van het Ondernemers Kontakt Arnhem, over Marwin Melis die de SJOA Talent Award 2012 heeft gewonnen: “De jury roemde de winnaar onder andere voor de enorme omzetgroei die is gegenereerd in een moeilijke markt.”

TTM.nl, augustus 2012: “Anno 2012 is Melis Transport een gezond bedrijf, dat zich wonderwel door de huidige crisis slaat.”

De Directiezetel, juni 2012: “Hij loopt liever in een spijkerbroek dan in een pak. En afgelopen weekend lag hij nog onder een truck om die te spuiten. En als het nodig is klimt hij op de bok van de Neus, de fameuze Scania-truck uit 1996, om een ritje te doen. Want gewoon aanpakken, is waar het Marwin om gaat.”

ATAG Actueel, december 2011: “De trailers zijn volledig uitgevoerd in de look & feel van ATAG, inclusief een sfeerbeeld, logo en slogan. Met deze landelijke, mobiele promotie levert Melis Transport een bijdrage aan het vergroten van onze naamsbekendheid.

TTM.nl, februari 2011, Marwin Melis: “Ik ben altijd in voor een activiteit waar je met passie en inzet een hoge graad van kwaliteit en dienstverlening kan bereiken.”

De Ondernemer, december 2009: “Van een efficiënte organisatie moet je het hebben. Vooral nu.”

Bedrijvengids Arnhem, 2009/2010: “Melis Transport dankt zijn succes aan een continue professionalisering en een scherp oog voor de wensen van de klant.

Ken Arnhem: “Melis onderscheidt zich door een perfecte service aan zijn klanten. De onderneming neemt voor hen alle transportzorgen uit handen.”

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

2.4 (47.83%) 23 votes
Copyright © 2017 Melis transport