Rondhout transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Als volwaardige logistieke dienstverlener zijn er heel veel klussen die wij uitvoeren. Eén van die klussen is het uitvoeren van rondhout transport. Met rondhout transport is het belangrijk dat het hout in de juiste conditie bij de verwerker komt. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij precies hoe wij rondhout transport zo goed mogelijk kunnen regelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Rondhout transport is vakmanschap

Voor het vervoeren van rondhout kun je niet zomaar elk bedrijf inschakelen. Het is belangrijk dat je het overlaat aan een gespecialiseerde logistieke dienstverlener, zoals Melis Logistics. Het hout moet in de juiste condities op de plaats van bestemming aankomen en daarom zijn er diverse facetten waar wij rekening mee houden. Zo kijken we goed naar de hoeveelheid rondhout, de afstand die we moeten afleggen en het tijdstip van het vervoeren. Wij spelen in op elke situatie en verzekeren je dat we het rondhout op de door jou aangegeven datum transporteren.

Waarom kiezen voor Melis voor rondhout transport?

Onze klanten zijn het belangrijkste. Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent. Wanneer je gebruik wilt maken van onze rondhout transportdienst dan maken we allereerst graag even kennis. Wat zijn jouw wensen? We bespreken samen het proces en vertellen je hoe we te werk gaan. Wanneer het hout transport eenmaal plaatsvindt dan ontvang je een track and trace code zodat je onze vrachtwagen kunt volgen en je dus kunt zien waar we op dat moment rijden.

Nationaal en internationaal transport

Van nationaal tot internationaal transport: naast dat wij zijn gespecialiseerd in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt. Onze chauffeurs kennen de weg en zorgen ervoor dat het rondhout in topconditie op de plaats van bestemming aankomt. Zo kun je ons dus zien als een betrouwbare schakel van de bos en houtindustrie.

Certificering

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden investeren we graag in certificering en opleiding. Ons personeel is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Zelf zorgen wij ervoor dat we beschikken over de nieuwste technieken en apparatuur waardoor we een zo’n efficiënt en effectief mogelijk proces kunnen waarborgen.

Meer weten over rondhout transport?

Wil je graag gebruikmaken van onze rondhout transport dienst? Dan komen we graag met jou in contact. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met ons en daarom horen we dus graag van jou wat je wilt. Heb je nog vragen over ons rondhout transport? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.