Stenen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Gevelstenen, straatstenen, kalkzandstenen: wanneer je graag stenen wilt vervoeren dan kan dit een flinke klus zijn. Helemaal wanneer je een grote hoeveelheid stenen moet vervoeren. Voer jouw werkzaamheden niet zelf uit maar laat het uitvoeren door ons. Stenen transport behoort tot ons expertise en wij ontzorgen je dan ook graag op dit vlak.

Of je nou een straat moet leggen, je een tuin wilt voorzien van stenen of je ergens anders stenen voor nodig hebt: als je zelf niet over de juiste vervoersmiddelen beschikt dan kan het een lastig en vooral zware klus zijn om stenen te transporteren. Met onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies hoe we het best stenen kunnen vervoeren. Uiteraard beschermen we de stenen zo goed mogelijk, zodat deze in topstaat aankomen op de plaats van bestemming. Aangezien het zelf natuurlijk heel zwaar is om alle stenen te tillen, maken we gebruik van kooiaap transport. Dit houdt in dat we middels een kooiaap de stenen inladen en uitladen, uiteraard op de aangewezen plek.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Volg het transport

We begrijpen het dat je benieuwd bent waar de vrachtwagen rijdt die de stenen heeft die jij laat vervoeren. Wij spelen graag in op de laatste ontwikkelingen en daarom kunnen wij je op de hoogte houden van he transport middels een track een trace code. Zo zie je precies waar de vrachtwagen rijdt en weet je op welk tijdstip jouw goederen geleverd worden.

Certificeringen chauffeurs

Het transporteren van stenen: dat is iets waar je voldoende kennis voor nodig hebt. Zo is het belangrijk de vrachtwagen zo goed mogelijk wordt ingedeeld en dat er op een zo’n veilig mogelijke manier gewerkt kan worden. Om dit te waarborgen beschikken onze chauffeurs over certificeringen die je nodig hebt om op een veilige en betrouwbare manier stenen te transporteren.

Internationaal en nationaal transport

Voor stenen transport maken we niet alleen ritten door heel Nederland: ook in de rest van Europa rijden onze Melis Logistics vrachtwagens. Daarbij gaan we met de grootste precisie te werk. Laat het transport dus aan ons over en je kunt rustig beziggaan met andere belangrijke werkzaamheden binnen jouw bedrijf of organisatie.

Meer weten over stenen transport?

Voel jij wel iets voor een samenwerking met ons als stenen transportbedrijf? Wij komen dan graag in contact met je. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen of vragen te stellen. Wij helpen je graag verder en geven je advies zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.