Transport en logistiek Nederland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics bereikt heel Nederland. Onze vrachtwagens komen in iedere provincie. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Al jouw goederen zijn in goede handen. Het maakt niet uit of het een grote of kleine order betreft, wij zorgen er altijd voor dat het probleemloos op de plaats van bestemming terecht komt. Via een track & trace code volg je jouw order, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Jouw wensen staan bij ons centraal en wij passen ons aanbod hierop aan. Van compleetvrachten tot aan distributierit of spoedtransport, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij zijn jouw betrouwbare partner op het gebied van transport en logistiek binnen Nederland. Oplossingen op maat is ons specialisme.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Werkwijze transport binnen Nederland

Laat ons telefonisch of via de website weten om wat voor order het gaat, wat jouw wensen zijn van het transport binnen Nederland en wij vertellen je alles over de mogelijkheden. Je hebt contact met één professional binnen Melis Logistics, dit zorgt voor korte en duidelijke communicatie. Daarnaast wordt er op deze manier vaak een goede persoonlijke band. Wij beschouwen jou niet als nummer of slechts een bedrijfsnaam, maar behandelen je graag als een vriend. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaringen weten onze logistieke experts precies waar op gelet dient te worden om jou te verzekeren van een goed logistiek proces. In feite hoef je niets zelf te doen en regelen wij alles rondom jouw zending vanaf begin tot eind. Je kunt er bij Melis Logistics op vertrouwen dat het goed geregeld wordt.

Logistiek in jouw huisstijl

Voor iedere organisatie is een goede naamsbekendheid van belang, dit weten wij als geen ander. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om al je transport binnen Nederland in eigen huisstijl te vervoeren. Op de zijkant van onze Melis vrachtwagen staat jouw bedrijfsnaam- en logo. Daarnaast ben je geen tijd en geld kwijt om te investeren in (opleiding van) chauffeurs of dure transportmiddelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van transport logistiek in Nederland? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.