• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Beurzen en evenementen

Specifiek vervoer naar beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen vragen om specifiek vervoer en flexibiliteit. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Melis Transport heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in vervoer voor beurzen en evenementen. U kunt daarom met de meest bijzondere wensen bij ons terecht. Wij denken graag met u mee. Veel van onze klanten, bijvoorbeeld Nathan en Arma Verhuur, hebben dat al ervaren.

DSC_0248

Veel mogelijkheden

Ook bij deze vorm van vervoer bieden wij u veel mogelijkheden. En de service die u van Melis Transport gewend bent. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een grote, onze chauffeurs staan voor u klaar. Ze helpen u zo nodig zelfs mee met de opbouw. En natuurlijk kunt u ook bij beurs- en evenementsvervoer beschikken over onze kooiaap.

SPM_1880

Meer informatie over vervoer voor beurzen en evenementen

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande foto’s, die werden gemaakt toen we voor een van onze klanten een rode Ferrari van legoblokjes vervoerden. U ziet het: het kan niet gek genoeg, of wij vervoeren het. Neemt u voor meer informatie contact met ons op, bijvoorbeeld via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

3.4 (67.5%) 8 votes
Copyright © 2017 Melis transport