• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Hoogwaardig Transport

Hoogwaardig transport

Hoogwaardige producten vereisen een hoogwaardig transport. Bij Melis Transport begrijpen we dat u hoogwaardig vervoer niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Dit vervoer brengt namelijk zeer specifieke uitdagingen met zich mee. Zo zijn hoogwaardige producten interessant voor criminelen. Melis Transport gaat daarom uiterst zorgvuldig met uw hoogwaardige goederen om. Zo bieden wij vervoer aan met trailers die TAPA-TSR-gecertificeerd zijn. Daarmee voldoet Melis Transport aan de vereisten voor hoogwaardig transport, zowel in binnen- als buitenland.

TAPA TSR

TAPA is een afkorting voor Transported Asset Protection Association. Dit samenwerkingsverband van verschillende partijen in de transportsector zet zich in voor veilig internationaal goederenvervoer. De veiligheidsvoorschriften van TAPA worden beschouwd als de standaard in goederenvervoer. De voertuigen die Melis Transport gebruikt voor hoogwaardig vervoer voldoen aan de Trucking Security Requirements (TSR), ofwel de veiligheidsvoorschriften voor wegvervoer die TAPA hanteert.

Onze trailers

Om diefstal te voorkomen, zijn onze trailers voor hoogwaardig vervoer onder andere uitgerust met GPS-trackers. Daarnaast ontvangt de chauffeur in de cabine meldingen van trailerdeuren die openen en sluiten. Ook beschikken onze vrachtwagens over SBS-goedgekeurde sloten. Door deze en meer maatregelen kunt u uw hoogwaardige goederen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Wilt u meer informatie over hoogwaardig transport? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier. U kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

3.9 (78%) 20 votes
Copyright © 2017 Melis transport