• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Internationaal Transport

Melis, internationaal transport

Ook in het buitenland kennen wij de weg. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring opgebouwd in internationaal transport. Vele relaties hebben hun transport buiten de landsgrenzen al aan Melis Transport toevertrouwd. Voor internationaal transport bent u dus bij Melis Transport aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in ritten binnen de Benelux en naar Duitsland. Maar ook voor andere landen draaien wij onze hand niet om. Net als bij ons nationaal transport, leggen we bij internationaal transport de lat hoog voor onszelf. We denken graag met u mee over het vervoer van uw goederen naar alle uithoeken van Europa. Neemt u dus contact met ons op en we zorgen ervoor dat uw internationaal transport op een doeltreffende, efficiënte en professionele wijze geschiedt. Of het nu gaat om compleetvrachten of stukgoed, Melis Transport staat voor u klaar.

melis-internationaal-transport-small

Frankfurt/Mannheim

Melis Transport voert al jaren dagelijks ritten uit op de Duitse regio’s Frankfurt, Mannheim en Bremen. Daardoor kunnen wij u scherpe tarieven bieden voor vervoer naar deze regio. Uiteraard kunt u ook bij deze ritten de service verwachten die u van ons gewend bent.

Wilt u meer informatie over internationaal transport? Neem dan contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

1.6 (32.73%) 33 votes
Copyright © 2017 Melis transport