• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Kooiaap

Gebruik maken van een kooiaap bij Melis Transport

Als u Melis Transport inschakelt, dan kunt u gebruik maken van onze kooiaap. Zo’n heftruck biedt u groot gemak. En u hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van uw ruimte in de vrachtwagen. Een kooiaap is namelijk gemakkelijk te vervoeren achter op elke vrachtwagen. Veel van onze relaties hebben al naar tevredenheid gebruik gemaakt van onze kooiapen.

Melis Transport Kooiaap Afbeelding

De voordelen van een kooiaap

Een kooiaap is een heftruck die u mee kunt nemen. De kooiaap is eenvoudig te bevestigen achter op de vrachtwagen. Zo heeft u altijd een heftruck bij zich waarmee u snel en gemakkelijk kunt laden en lossen. De kooiaap is namelijk binnen een minuut al helemaal klaar voor gebruik. U bent zo altijd voorzien van een apparaat waarmee u meteen aan de slag kunt met uw vracht. Dit scheelt u veel tijd en geld en geeft u bovendien een grote flexibiliteit.

Melis Kooiaap Verhuur

De kooiaap van Melis Transport

Met onze kooiaap heeft u tal van mogelijkheden. Met de steunpoten tilt u ook extra zware goederen, tot wel 2.500 kilogram. De kooiaap is daarnaast voorzien van uitschuifbare lepels . Daarmee heeft het apparaat een extra groot bereik. Bovendien zijn onze kooiapen 4-wegs, zodat u ook zijwaarts kunt werken. De mast heeft een hefhoogte van drie meter. En met rijwielaandrijving is deze heftruck geschikt voor zeer uiteenlopende terreinen. De klappoten zorgen er bovendien voor dat hij ook op een motorwagen met laadklep uitstekend kan worden ingezet. Kortom: de kooiaap is een multifunctioneel apparaat waarmee u zo’n beetje alle vracht snel en efficiënt op de juiste plek krijgt.

Wilt u gebruik maken van een van onze kooiapen, of wilt u meer informatie? Laat het ons dan weten. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier. Vul bijvoorbeeld het formulier aan de rechterkant van deze pagina in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

4.1 (82.14%) 28 votes
Copyright © 2017 Melis transport