• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Overslag

Opslag en overslag

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. De rest laat u aan anderen over. Daarom biedt Melis Transport ook opslag en overslag aan. Zo kunt u zich optimaal concentreren op uw kernactiviteiten. Wij hebben ruimte genoeg om aan uw wensen te voldoen. In onze vestigingen in Arnhem en Duiven kunnen we in totaal 9.000 pallets opslaan. Met ons Transport Management System (TMS) kan bovendien makkelijk de actuele voorraad van uw goederen worden bijgehouden. Zo heeft u altijd zicht op uw voorraad.

Veel voordelen

Er zijn genoeg redenen om uw opslag en overslag bij Melis Transport onder te brengen. Zo is het bij ons al mogelijk om een enkele pallet per dag op te slaan. In stellingen of gestapeld, het maakt ons niet uit. En of u de goederen nu voor korte of juist voor lange tijd wilt opslaan, bij Melis Transport is het mogelijk. Wij beschikken over een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en over een afgesloten buitenopslag. Met ons uitgebreide TMS wordt transportbeheer bovendien een fluitje van een cent.

Flexibliteit

Wij weten dat het voor u van groot belang is dat u snel en eenvoudig over uw goederen kunt beschikken. Daarom kunt u ze bij ons ieder moment dat u wilt op komen halen. Ook brengen kan op elk gewenst tijdstip. En wilt u dat wij ze vervoeren? Geen probleem. Ook vervoer van uw goederen is zo geregeld. Kortom, ook als het om opslag en overslag gaat, zijn wij zeer flexibel.

Meer weten?

Heeft u vragen over opslag en overslag bij Melis Transport? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via het handige invulformulier aan de rechterkant van deze pagina. Heeft u andere vragen over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld over kooiaapvervoer of vervoer voor beurzen en evenementen, laat het ons weten.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

5 (100%) 4 votes
Copyright © 2017 Melis transport