Transport Zwitserland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Al heel wat jaar verzorgen we bij Melis Logistics dagelijks transport naar Zwitserland. Wij zorgen ervoor dat jouw order snel op de plek van bestemming aankomt. Zwitserland maakt geen onderdeel uit van de EU waardoor de douaneafhandeling bewerkelijk is voor jou. Wij nemen je dit werk graag uit handen. Of het nu gaat om één pakket of een complete lading, wij zorgen ervoor dat het binnen een mum van tijd geklaard wordt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Welk transport naar Zwitserland is mogelijk?

Binnen ons netwerk maken wij gebruik van betrouwbare chauffeurs die ervaring hebben met het rijden van en naar Zwitserland. Hierdoor zijn wij in staat aan alle voorwaarden en formaliteiten van het transport te voldoen. Kies je er voor om het transport richting Zwitserland aan ons over te laten dan kan het gaan om:

  • Containervervoer
  • ADR-zending
  • Deelpartijen
  • Compleet vervoer
  • Exceptioneel transport
  • Koerier/tijdkritische zendingen

Voor onszelf leggen we de lat graag hoog en zorgen we dat geen uitdaging te groot is. Hoe we dat doen? Door de kennis van zowel onze professionals als IT-systemen continu up-to-date te houden. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet.

Het team

Successen kunnen alleen behaald worden door goed samen te werken en elkaars kwaliteiten optimaal te benutten. Alle professionals die werkzaam zijn bij Melis Logistics hebben een passie voor logistieke dienstverlening en leveren een waardevolle bijdrage aan het bedrijf. Het team bestaat onder andere uit goed opgeleide, ADR-gekwalificeerde chauffeurs die op de hoogte zijn van de laatste vernieuwingen en jouw transport op de meest efficiënte wijze verzorgen. Niet alleen spelen chauffeurs een belangrijke rol, ook de medewerkers op kantoor zijn onmisbaar om ervoor te zorgen dat onze vrachtwagens elke dag weer goed gevuld op pad kunnen.

Melis Logistics verzorgt jouw transport naar Zwitserland

Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van Melis Logistics bereikt alles zijn bestemming. Je volgt je order op de voet door middel van een track & trace code, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons transport naar Zwitserland? Vul ons contactformulier in en bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.