• Engels
  • Duits

ADR transport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

ADR transport

Aanvullende transportmogelijkheden

Melis Logistics neemt het gevaar van ADR transport uit handen

Het vervoer van gevaarlijke goederen, ADR transport, is onderdeel van het uitgebreide dienstenpakket van Melis Logistics. De professionals van Melis rijden in speciaal voor dit type transport uitgeruste vrachtwagens, waardoor er te allen tijde een betrouwbare en veilige oplossing geboden wordt. Zo is de trailer bijvoorbeeld uitgerust met een vloeistofdichte vloer, zodat gevaar door lekkage uitgesloten wordt. Ook het (gedeeltelijk) overpompen van vloeistoffen in een tank is geen probleem, omdat alle chauffeurs ADR gecertificeerd zijn en blindelings weten wat ze doen. Wanneer je het vervoer van ADR goederen overdraagt aan een ervaren transportbedrijf als Melis Logistics, kun jij dus met een gerust hart achteroverleunen: het gevaar is geweken.

Melis Logistics rijdt voor… VLS Group

Melis schakelt razendsnel en past zich naadloos aan de flexibiliteit, de pieken en de dalen van de opdrachtgever aan. De samenwerking met het Rotterdamse VLS-Group, een Europese leverancier voor de chemische industrie en aanverwante sectoren, is hier een gouden voorbeeld van. Ontevreden over hun huidige vervoerder, werd VLS via een gedeelde contactpersoon in contact gebracht met Melis Logistics. Nadat Marwin Melis op een zekere woensdag eind 2015 de prijzen in de havenstad op tafel legde, ging binnen nog geen 24 uur de eerste vrachtwagen al op pad. En hoewel Marwin die betreffende nacht maar moeilijk een oog dichtdeed, bleek de samenwerking vanaf het eerste begin een groot succes. Tot op de dag van vandaag vervoert Melis Logistics de ‘Stihl Motomix’ (brandstof voor o.a. kettingzagen) voor zowel VLS Rotterdam als de locaties in Gendt en Antwerpen (België).

Meer weten?

Voor ADR transport gelden speciale wetten en richtlijnen om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aan ons materiaal en medewerkers doen we dan ook geen concessies op dit gebied. Voor ieder transport kiezen we de meest geschikte en veiligste oplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ADR transport bij Melis Logistics? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en ons aanbod door te spreken. Laat hier je contactgegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Transport ADR is bij Melis in vakkundige handen.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap