• Engels
  • Duits

Autolaadkraan transport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Autolaadkraan transport

Aanvullende transportmogelijkheden

Melis Logistis maakt iedere bestemming bereikbaar

Melis Logistics denkt verder dan het aanschaffen van een moderne trailer. Door te denken vanuit jou, onze klant, begrijpen wij waar de transportbehoeftes liggen. De autolaadkraan is hier een prachtig voorbeeld van; deze kraan is dé uitkomst voor goederen die naar moeilijke bereikbare plekken moeten worden vervoerd. Hierdoor blijken moeilijk bereikbare plaatsen, denk bijvoorbeeld aan bouwplaatsen, toch niet zo moeilijk bereikbaar. Met de autolaadkraan van Melis heb jij nog meer flexibiliteit bij jouw transport en is het bereik nog groter dan het oorspronkelijk was. ‘Nee’ bestaat niet meer, ‘uitdaging aangenomen’ daarentegen wel!

Autolaadkraan transport

Melis beschikt over een autolaadkraan van 40 tonmeter. Deze is standaard 16 meter lang, maar met verlengjip zelfs 21 meter. Met jip – op een laadkraan van 21 meter – is de maximale last 500 kilogram. Zonder jip – op een laadkraan van 16 meter – is dat maar liefst 1.000 kilogram. Er is dan ook maar weinig wat zich niet laat laden met onze kraan! Ook beschikken we over een glaszuiger. Op een vlucht van 6 meter is zelfs een gewicht van 5 ton geen probleem. Handig, bijvoorbeeld wanneer je op grote hoogte ruiten of andere glazen objecten moet plaatsen. Melis Logistics zorgt ervoor dat jouw mogelijkheden net zo eindeloos worden als de onze.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het autolaadkraan transport en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat hier je contactgegevens achter, zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak. Alles is mogelijk, met Melis.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap