• Engels
  • Duits

Kraantransport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Kraantransport

Aanvullende transportmogelijkheden

Melis Logistics verzorgt elk soort transport, ook wanneer goederen naar moeilijk bereikbare plekken vervoerd moeten worden. Met onze Scania G420, in combinatie met de autolaadkraan van 40 tonmeter, zijn er ook op het gebied van kraantransport voor ons geen uitdagingen. Waar jij de goederen ook wil laten bezorgen, en hoe hoog het ook is: dat maakt voor onze deskundige chauffeurs niets uit. Zij gaan voor jou op met onze kraanwagen pad en zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt.

Kraantransport van Groningen tot Limburg

Wanneer wij zeggen dat het niet uitmaakt waar wij moeten leveren, dan bedoelen we dat ook. Van het noordelijkste puntje van Groningen tot aan het drielandenpunt en van Enschede tot aan Delfzijl: de chauffeurs van Melis weten elke bestemming te vinden. Ook wanneer er een kraan nodig is om jouw goederen op de juiste plek te krijgen. Kraantransport verzorgd door Melis Logistics betekent dat het transport, het laden, het lossen en het hijsen met één kraanauto voor jou geregeld is.

Moeilijk te bereiken? Niet voor onze kraanauto!

Flexibiliteit in transport, dat is wat ons kraantransport jouw organisatie te bieden heeft. Moet er bijvoorbeeld een zware lading naar een specifiek plekje op een bouwplaats vervoerd worden, waar niet zo makkelijk bij te komen is? Wij regelen het voor je, zonder problemen. Onze kraan plaatst de lading precies waar deze zijn moet. Efficiënt en snel. Handig, er is bijvoorbeeld geen kooiaap meer nodig om de lading op de juiste plek te krijgen.

Onze kraanauto

De autolaadkraan van Melis Logistics heeft een capaciteit van 40 tonmeter. Dat betekent dat deze kraanwagen 20 ton kan tillen op 2 meter afstand van de kraanvoet, en zo’n 10 ton op 4 meter. Hij is standaard 16 meter lang, maar kan met verlengjip uitgebreid worden tot maar liefst 21 meter. Met jip, op een laadkraan van 16 meter, is de maximale last 500 kilo. Wanneer de lading niet zo heel ver geplaatst hoeft te worden, en de laadkraan gewoon 16 meter is, kan hij maar liefst 1000 kilogram hebben. Op een vlucht van 6 meter is zelfs een gewicht van 5 ton geen probleem. Onze kraancombinatie kan gecombineerd worden met de glaszuiger die wij ook met enige regelmaat inzetten. Er is dus weinig dat zich niet laat laden met de kraan van Melis Logistics. Ook jouw klus klaren we, dat is zeker.

Meer informatie over kraantransport door Melis

Wil je meer weten over ons kraantransport, en ben je benieuwd wat Melis voor jou kan betekenen? Laat dat aan ons weten door je contactgegevens hier achter te laten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Wat ons betreft zijn deze eindeloos.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap