Transportbedrijven Drenthe

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wanneer je een eigen bedrijf heeft dan kan het voorkomen dat er goederen moeten worden getransporteerd. Melis Logistics is het logistieke verlengstuk van jouw bedrijf. Wij behoren tot één van de bekendste transportbedrijven van Nederland. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Drenthe. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Drenthe het transport regelen. Met meer dan honderd jaar aan ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen op het gebied van logistiek. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg: wij pakken elk logistiek vraagstuk met beide handen aan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waarom kiezen voor Melis als transportbedrijf Drenthe?

Wij vinden het belangrijk om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van onze klanten. Daarom gaan we graag met jou in gesprek en bespreken we het proces. Geef aan op welke dagen je gebruik wilt maken van onze diensten en wij regelen dat dit in orde komt. Wij komen bij jou op locatie in Drenthe en regelen het transport van Drenthe naar de bestemming die jij aangeeft. Of je nou goederen moet transporteren naar Amsterdam, Maastricht of misschien wel Berlijn: je kunt ons inschakelen voor zowel internationaal als nationaal transport. Wij zijn gespecialiseerd in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt.

Transportmogelijkheden

Bij Melis Logistics zijn er diverse transportmogelijkheden. Wij bieden logistieke oplossingen van A tot Z. Benieuwd waar je ons voor kunt inschakelen?

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of ben je benieuwd welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je verder.

Certificering

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden investeren we graag in certificering en opleiding, zodat al ons personeel goed opgeleid en gekwalificeerd is. Bovendien kun je ervan uitgaan dat onze chauffeurs helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. We voeren onze werkzaamheden altijd op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier uit. Heb je bepaalde wensen? Wij horen het graag! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met ons en daarom horen we dus graag van jou wat je wilt. Wil je meer informatie over wat wij als transportbedrijf kunnen betekenen voor jouw bedrijf in Drenthe? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.