Transportbedrijven Friesland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het logistieke proces van een bedrijf behoort tot één van de belangrijkste bedrijfsprocessen. Wanneer dit niet goed georganiseerd is dan kan dit voor veel problemen zorgen. Wil je er zeker van zijn dat de logistiek binnen jouw bedrijf goed georganiseerd is? Schakel Melis Logistics in. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Friesland. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Friesland het transport regelen. Met meer dan 100 jaar ervaring op zak, weten we precies hoe we de logistiek van jouw bedrijf in goede banen moeten leiden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transportmogelijkheden

Betrouwbaar en flexibel: dat zijn onze twee kernwaarden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat we onze afspraken nakomen. Met de juiste instelling en ervaring kun je ons omschrijven als jouw partner op logistiek vlak. Wij verzorgen het transport in zowel het binnenland als buitenland en hebben een specialisme in ritten binnen de Benelux en Duitsland. Maar ook voor de rest van de Europese markt kun je ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of ben je benieuwd welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf in Friesland?

Melis Logistics heeft meer dan 100 jaar ervaring. Wij kennen de markt en weten precies hoe we op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier te werk moeten gaan. Daarbij kun je bij ons uitgaan van een betrouwbare service. Dit hebben we al vele jaren bewezen. Wij beschikken over een uitgebreide hoeveelheid moderne transportmiddelen en materialen, zodat we elke opdracht op een juiste manier kunnen uitvoeren. Dat verzekeren we je.

Efficiënt en effectief

Wij zorgen ervoor dat al ons personeel goed opgeleid en gekwalificeerd is, zodat je met een vertrouwd gevoel de logistiekwerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Je hoeft je nergens druk om te maken: wij nemen jouw zorgen graag uit handen en regelen alles tot in detail. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.