Transportbedrijven Gelderland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Als een van de transportbedrijven in Gelderland kunnen we voor jou het transport regelen. Al vele jaren staan we klaar om te voldoen aan jouw wensen als het gaat om logistiek. Wij ontzorgen graag en nemen je al het werk rondom het logistieke proces uit handen. Denk hierbij aan transport, op- en overslag en warehousing. Wij snappen dat je het vervoer van belangrijke goederen niet zomaar aan iedere vervoerder over wilt laten. Gelukkig zijn wij niet zomaar een transportbedrijf. Melis Logistics beschikt over meer dan honderd jaar ervaring.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Zoek niet verder naar andere transportbedrijven in Gelderland

Als een van de transportbedrijven in Gelderland kun je ons zien als persoonlijk verlengstuk van je de logistieke afdeling van je eigen onderneming. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden perfecte oplossingen voor de vragen die je stelt en ook voor de vragen die je niet stelt. In alles wat wij doen merk je dat betrouwbaarheid en flexibiliteit voorop staan. De lat leggen we hoog voor onszelf en we gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, wij staan voor je klaar. Onze chauffeurs weten overal de weg te vinden om orders zo snel mogelijk op de plek van bestemming te krijgen. Naast het feit dat we gespecialiseerd zijn in ritten binnen de Benelux en Duitsland zijn we vandaag de dag ook een belangrijke speler op de Europese markt met veel aanvullende transportmogelijkheden.

Ontwikkeling en groei

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan ontwikkeling en groei. Dit geldt niet alleen voor de onderneming zelf, maar ook voor onze medewerkers. Zo investeren we graag in certificering en opleiding, zodat iedereen goed opgeleid en gekwalificeerd is. Onze chauffeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en verzorgen jouw transport op de meest efficiƫnte wijze. Dankzij ons deskundige team zorgen wij ervoor dat ieder logistiek vraagstuk wordt opgelost, zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Wil je persoonlijk horen waarom wij tot de beste transportbedrijven van Gelderland horen? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.