Transportbedrijven Groningen

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Als je een bedrijf hebt dan kan het voorkomen dat er goederen van A naar B moet moeten komen. Wil je zeker weten dat dit op een zo’n zorgvuldig mogelijk manier gebeurt? Kies er dan voor om een samenwerking aan te gaan met Melis Logistics. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Groningen. Wij zijn het logistieke verlengstuk van jouw bedrijf en regelen dat het transport van jouw bedrijf in Groningen of omgeving wordt geregeld. Benieuwd waar je ons voor kunt inschakelen? We leggen het graag aan je uit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transportmogelijkheden

Bij Melis Logistics zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van transport in Groningen. Wij bieden logistieke oplossingen aan in zowel wet binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt. Schakel ons in voor:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of ben je benieuwd welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Waarom kiezen voor Melis als transportbedrijf Groningen?

Met meer dan honderd jaar aan ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen op het gebied van logistiek in Groningen en omgeving. Wij pakken elk vraagstuk met beide handen aan en vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met ons. Daarom zetten we altijd het beste beentje voor. Heb je bepaalde wensen? Deel deze dan met ons. Wij gaan graag met je in gesprek en bespreken de diverse mogelijkheden.

Efficiënt en effectief

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeren we graag in certificering en opleiding. Wij zorgen ervoor dat al ons personeel goed opgeleid en gekwalificeerd is, zodat je met een gerust gevoel jouw goederen kunt laten vervoeren. We voeren onze werkzaamheden altijd op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier uit. Je hoeft je nergens druk om te maken: wij nemen jouw zorgen graag uit handen en regelen alles tot in detail. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf in Groningen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alle ins en outs rondom onze dienstverlening.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.