Transportbedrijf Limburg

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Transportbedrijf Limburg

Hoewel Melis Logistics zijn thuisbasis in Duiven, Gelderland heeft, zijn we ook jouw partner voor transport in Limburg. Wij regelen het transport voor jouw bedrijf, niet alleen binnen Nederland, maar ook internationaal. Ons aanbod omvat hoogwaardig transport, geconditioneerd koeltransport, kooiaap transport en ADR transport van gevaarlijke goederen. Ons team zet alles op alles om jou te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je kernactiviteiten. Welke transportuitdaging wil jij aan Melis Logistics, jouw transportbedrijf in Limburg, toevertrouwen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat kun je verwachten van ons als transportbedrijf in Limburg?

Als jouw transportpartner in Limburg bieden wij een diversiteit aan transportoplossingen. Dit omvat nationaal transport, transport naar Duitsland, België en Luxemburg. Uniek in ons aanbod is geconditioneerd transport, wat ons onderscheidt als een van de weinige transportbedrijven in Limburg met deze dienst. Met Melis Logistics krijg je een compleet pakket aan logistieke diensten, klaar om aan al jouw transport- en logistieke behoeften te voldoen.

Specifieke kenmerken van onze transportdiensten

Onze expertise gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen. Wij bieden als transportbedrijf in Limburg ook warehousing diensten, zoals op- en overslag, voorraadbeheer, barcode scanning, crossdocking, EDI, VAS, en VAL. Ongeacht jouw behoeften, wij bieden een totaaloplossing om alle logistieke uitdagingen aan te pakken en jouw zorgen weg te nemen.

Expertise van Melis Logistics

Met meer dan een eeuw ervaring in de transport- en logistieke sector, zijn wij meer dan alleen een transportbedrijf. Wij zijn jouw logistieke partner van A tot Z. Onze diepgaande kennis, gecombineerd met voortdurende investeringen in certificering en opleiding van ons personeel, garandeert de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Onze chauffeurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gaan efficiënt en effectief te werk om jouw logistieke proces te optimaliseren.

Maatwerk en flexibiliteit

Elke logistieke behoefte is uniek. Daarom luisteren wij aandachtig naar jouw wensen en passen onze diensten daarop aan. Ongeacht of het gaat om binnenlandse transporten of internationale zendingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke vereisten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als erkend transportbedrijf in Limburg, streven wij naar het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaring, samen met een sterke focus op klanttevredenheid, zorgt ervoor dat jouw goederen veilig, tijdig en in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Duurzaamheid en innovatie

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en het doorvoeren van innovaties in al onze transport- en logistieke processen. Door continu onze methoden en technieken te verbeteren, dragen wij bij aan een groenere toekomst en bieden wij geavanceerde oplossingen voor jouw logistieke uitdagingen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Geïnteresseerd in wat Melis Logistics als transportbedrijf in Limburg voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Of je nu vragen hebt over onze diensten of wilt weten waarom wij tot de beste transportbedrijven van Limburg behoren, wij staan klaar om je te helpen. Laat je contactgegevens achter, bel ons direct of stuur een email. Wij nemen graag de tijd om al jouw logistieke vraagstukken te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.