Transportbedrijven Limburg

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Vraag jij je af hoe je jouw goederen op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier van A naar B kunt transporteren? Laat het transport van jouw goederen uitbesteden aan een gespecialiseerde partij, zoals Melis Logistics. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Limburg. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Limburg het transport regelen. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij precies hoe we jouw goederen in topstaat op de door jou opgegeven locatie kunnen lossen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel transportbedrijf Limburg

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de markt in elkaar steekt. Op deze manier kunnen wij jouw transportwerkzaamheden in de juiste banen leiden. Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wij voeren bovenstaande diensten uit in Limburg en in de rest van Nederland, maar we kunnen je voorstellen dat jouw bedrijf ook contacten heeft in het buitenland. Daarom kun je ons ook inschakelen voor buitenlandse opdrachten. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en zorgen ervoor dat jouw goederen op de afgesproken dag worden gelost. Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf in Limburg?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom voeren we onze werkzaamheden altijd op een zo’n secuur mogelijke manier uit. Wij willen dat jij tevreden bent, pas dan zijn wij ook tevreden. Betrouwbaar en flexibel: dat zijn onze twee kernwaarden. Deze streven we altijd na, waardoor je precies weet wat je aan ons hebt. Dat is een ding wat we jou verzekeren.

Opleiding

Al ons personeel is goed opgeleid en gekwalificeerd. Hierdoor kun je de transportwerkzaamheden altijd met een vertrouwd gevoel aan ons overlaten. Daarbij houden we altijd diverse marktontwikkelingen in de gaten en spelen hierop in, zodat we altijd bij de tijd blijven en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.