Transportbedrijven Noord-Brabant

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het transporteren van goederen, dat is een vak apart. Hoe kun je namelijk jouw goederen op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier van A naar B brengen? En hoe zorg je ervoor dat de goederen in topstaat overkomen? Dit zijn verschillende vraagstukken waar Melis Logistics antwoord op weet. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Noord Brabant. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Noord Brabant het transport regelen. Je kunt op ons bouwen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel

Met meer dan 100 jaar ervaring, weten wij precies hoe de markt in elkaar steekt. Op deze manier kunnen wij jouw transportwerkzaamheden in de juiste banen leiden. Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Deze diensten voeren we niet alleen uit in het binnenland. Ook voor buitenlandse opdrachten kun je ons inschakelen. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en zorgen ervoor dat jouw goederen op de afgesproken dag worden gelost. Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf Noord Brabant?

Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring als transportbedrijf in Noord Brabant en omgeving en nemen ons werk dan ook erg serieus. Wij willen dat jij tevreden bent, pas dan zijn wij ook tevreden. Daarom doen we altijd ons uiterste om de werkzaamheden op een juiste manier te verrichten en bovendien gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met jouw goederen. Dat is een ding wat we jou verzekeren.

Efficiënt en effectief

Al ons personeel is goed opgeleid en gekwalificeerd, zodat je met een vertrouwd gevoel de transportwerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Daarbij houden we altijd diverse marktontwikkelingen in de gaten en spelen hierop in, zodat we altijd bij de tijd blijven en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.