Transportbedrijven Overijssel

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Transportbedrijf Overijssel

Melis Logistics mag dan wel een transportbedrijf zijn gevestigd in Duiven, Gelderland, je kunt ons ook inschakelen als transportbedrijf in Overijssel. Wij kunnen als transportbedrijf in Overijssel het transport voor jouw bedrijf regelen. Dit doen wij niet alleen binnen eigen landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Waar wij ook in uitblinken zijn onze aanvullende transportmogelijkheden. Van hoogwaardig transport tot geconditioneerd koeltransport en van kooiaap transport tot ADR transport van gevaarlijke goederen, wij verzorgen het allemaal. Ons team doet er alles aan om jou te ontzorgen. Zo kun jij je weer op je core business richten. Welk soort transport wil jij aan ons, als transportbedrijf in Overijssel, uitbesteden?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Onze diensten als transportbedrijf in Overijssel

Bij Melis Logistics zijn er diverse transportmogelijkheden die wij als transportbedrijf in Overijssel aanbieden. Zo kun je ons inschakelen voor:

  • Nationaal transport
  • Transport naar Duitsland
  • Internationaal transport

Wist je dat we één van de weinige transportbedrijven in Overijssel zijn die geconditioneerd transport aanbieden? Wij vinden het belangrijk om jou een compleet pakket aan transportmogelijkheden en andere logistieke diensten aan te bieden. Zo kun je met al je transport en logistieke vragen bij ons terecht. Zo ook voor:

Melis Logistics transportbedrijf in Overijssel: logistieke partner van A tot Z

Wij zijn jouw logistieke partner van A tot Z. Met meer dan honderd jaar aan ervaring staan we voor je klaar om te voldoen aan je wensen op het gebied van logistiek. Wij zijn meer dan slechts een transportbedrijf dat je in Overijssel kunt inschakelen. Naast transport bieden we ook warehousing diensten als op- en overslag, voorraadbeheer, barcode scanning, crossdocking, EDI, VAS en VAL. Wat je ook wilt: wij nemen jouw zorgen op logistiek vlak uit handen. Zoek niet verder naar andere transportbedrijven in Overijssel. Melis Logistics biedt alles wat jij zoekt in een transportbedrijf in Overijssel!

Jouw transport uitbesteden aan een transportbedrijf in Overijssel?

Wanneer het nodig is om goederen te vervoeren, dan wil je natuurlijk wel dat deze in topstaat op de door jou aangegeven locatie arriveren. Beschik je intern niet over de nodige middelen waarmee je jouw goederen kunt vervoeren? Kies er dan voor om dit uit te besteden aan een transportbedrijf in Overijssel, zoals Melis Logistics. Als transportbedrijf in Overijssel hebben we de juiste kennis en ervaring en geschikt materiaal in huis om jouw producten op een veilige, verantwoorde manier van A naar B te transporteren. Wanneer je ervoor kiest om je transport uit te besteden aan een gespecialiseerd transportbedrijf in Overijssel zoals Melis Logistics, kun jij je bezighouden met andere, belangrijke zaken. Jouw goederen zijn bij ons in goede handen!

Opleiding en certificering

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom doen we er als transportbedrijf in Overijssel ook alles aan om dit te kunnen waarborgen. Zo investeren we graag in certificering en opleiding, zodat al onze medewerkers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Bovendien zijn onze chauffeurs helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. We gaan op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier te werk.

Zoek niet verder naar andere transportbedrijven in Overijssel

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis als transportbedrijf in Overijssel, weten wij precies hoe wij jouw logistieke klus moeten uitvoeren. Natuurlijk luisteren wij altijd naar jouw wensen en verwachtingen. Heb je bepaalde wensen? Deel deze dan met ons. Klanten staan bij ons hoog in het vaandel en nemen we dan ook uiterst serieus. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken elke klus met beide handen aan. Daarbij maakt het niet uit het gaat om transport in Nederland of in het buitenland: onze chauffeurs weten overal de weg te vinden. Naast het feit dat we gespecialiseerd zijn in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt. Ook voor aanvullende transportmogelijkheden en warehousing diensten ben je bij ons aan het goede adres. Zoek daarom niet verder naar andere transportbedrijven in Overijssel.

Meer weten over de diensten die wij als transportbedrijf in Overijssel aanbieden?

Wil je graag meer te weten komen over de diensten die wij als transportbedrijf in Overijssel aanbieden? Of ben je benieuwd waarom wij tot de beste transportbedrijven van Overijssel behoren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen of mailen, maar het is ook mogelijk om je contactgegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wij vertellen je graag meer over onze diensten als transportbedrijf in Overijssel. Hoe kunnen we jou helpen met jouw logistieke vraagstuk?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.