Transportbedrijven Overijssel

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Overijssel. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Overijssel het transport regelen. Wij zijn jouw logistieke partner van A tot Z. Met bijna honderd jaar aan ervaring staan we voor je klaar om te voldoen aan jouw wensen op het gebied van logistiek. Denk bijvoorbeeld aan transport, op- en overslag en warehousing. Wat je ook wilt: wij nemen jouw zorgen uit handen op logistiek vlak.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Zoek niet verder naar andere transportbedrijven Overijssel

Wanneer het nodig is om goederen te vervoeren, dan wil je natuurlijk wel dat deze in topstaat overkomen op de door jou aangegeven locatie. Beschik je intern niet over de nodige middelen waarmee je jouw goederen kunt vervoeren? Laat dit dan uitbesteden aan Melis Logistics. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, weten wij precies hoe wij jouw logistieke klus moeten uitvoeren. Natuurlijk luisteren wij altijd naar jouw wensen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken elke klus met beide handen aan. Daarbij maakt het niet uit het gaat om transport in Nederland of in het buitenland: onze chauffeurs weten overal de weg te vinden. Naast het feit dat we gespecialiseerd zijn in ritten binnen de Benelux en Duitsland, kun je ons ook zien als een belangrijke speler op de Europese markt.

Transportmogelijkheden

Bij Melis Logistics zijn er diverse transportmogelijkheden. Zo kun je ons inschakelen voor:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wanneer je contact met ons opneemt en aangeeft wat voor een transport je graag wenst, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur op de door jou aangegeven dag klaarstaat voor het laden van de goederen op de door jou aangegeven locatie.

Certificering

Wij vinden het belangrijk dat om kwaliteit te leveren. Daarom doen we er ook alles aan om dit te kunnen waarborgen. Zo investeren we graag in certificering en opleiding, zodat al onze medewerkers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Bovendien zijn onze chauffeurs helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. We gaan op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier te werk. Heb je bepaalde wensen? Deel deze dan met ons. Klanten staan bij ons hoog in het vaandel en nemen we dan ook uiterst serieus. Wil je persoonlijk horen waarom wij tot de beste transportbedrijven van Nederland behoren? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.