Transportbedrijven Utrecht

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wanneer je goederen van A naar B moet vervoeren dan is het belangrijk dat dit zo zorgvuldig mogelijk gedaan wordt. Wil je er zeker van zijn dat je kunt vertrouwen op het uitvoeren van de opdracht op een zo’n betrouwbaar mogelijke manier? Dan kan het een goed idee zijn om dit over te laten aan een betrouwbare partner met flink veel ervaring. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Utrecht. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Utrecht het transport regelen. Wij beschikken over meer dan 100 jaar ervaring binnen de logistieke sector. Door de jarenlange ervaring en kennis die we hebben opgedaan, kun je op ons bouwen. Zie ons als het logistieke verlengstuk van jouw bedrijf. Wij zijn jouw partner.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel

Wij denken niet in problemen, enkel in oplossingen. Afspraken komen we na. Heb je speciale wensen? Dan doen we er alles aan om dit uit te voeren. Het is niet voor niets dat betrouwbaar en flexibel onze twee kernwaarden zijn. Daarbij verzorgen wij niet alleen het transport in het binnenland: ook wanneer je op zoek bent naar een partner voor buitenlandse logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf Utrecht?

Waarom het een goed idee is om te kiezen voor Melis Logistics? Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring als transportbedrijf. Wij verzorgen de transportwerkzaamheden voor heel veel bedrijven en organisaties. Wij doen altijd ons uiterste om de werkzaamheden op een juiste manier te kunnen verrichten en bovendien gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met jouw goederen. Dat is een ding wat we jou verzekeren.

Efficiënt en effectief

Al ons personeel is goed opgeleid en gekwalificeerd is, zodat je met een vertrouwd gevoel de transportwerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Zowel ons bedrijf als ons personeel blijft zichzelf constant ontwikkelen. Daarbij houden we altijd diverse marktontwikkelingen in de gaten en spelen hierop in, zodat we altijd bij de tijd blijven en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.