Transportbedrijven Zeeland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb je een eigen bedrijf in Zeeland of omgeving en ben je op zoek naar een partner die diverse transportwerkzaamheden kan uitvoeren? Melis Logistics is de juiste partij voor jou. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij precies hoe we jouw goederen in topstaat op de door jou opgegeven locatie kunnen lossen. Daarbij zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Van het transporteren van breekbare goederen tot aan voedingsmiddelen die gekoeld moeten zijn: het kan allemaal. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Zeeland. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Zeeland het transport regelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel transportbedrijf in Zeeland

Wij hebben jarenlang ervaring met het transporteren van diverse goederen, waardoor we de kneepjes van het vak kennen. Wij hebben een effectieve en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor we elke opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Diensten

Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wij voeren bovenstaande diensten uit in Zeeland en in de rest van Nederland, maar we kunnen ons voorstellen dat jouw bedrijf ook contacten heeft in het buitenland. Daarom kun je ons ook inschakelen voor buitenlandse opdrachten. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en zorgen ervoor dat jouw goederen op de afgesproken dag worden gelost. Heb je nog vragen over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf Zeeland?

Er zijn diverse voordelen van het inschakelen van Melis Logistics als transportbedrijf. Allereerst zijn we een erg flexibele partij: dit houdt in dat wanneer je zelf wensen hebt, je dit altijd kunt delen en wij altijd zullen kijken in hoeverre we tegemoet kunnen komen aan jouw wensen. Bovendien geldt dat we erg betrouwbaar zijn. Wij komen onze afspraken na, waardoor je altijd weet wat je aan ons hebt.

Meer weten over ons transportbedrijf?

Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.