Transportbedrijven Zuid Holland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb je goederen die vanaf jouw bedrijf in Zuid Holland getransporteerd moeten worden naar een andere locatie? Dan wil je natuurlijk wel dat de goederen in topstaat op de plek van bestemming komen. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Zuid Holland. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Zuid Holland het transport regelen. Daarbij zijn er heel veel mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel transportbedrijf Zuid Holland

Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring met het uitvoeren van diverse transportwerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een effectieve en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor we elke opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Ook zetten we altijd die ene extra stap, om een zo’n optimaal mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Diensten

Benieuwd waarvoor je bij ons terechtkunt? Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wij voeren bovenstaande diensten uit in Zuid Holland en in de rest van Nederland. Daarnaast gaan we ook de grens over. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en zorgen ervoor dat jouw goederen op de afgesproken dag worden gelost. Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Melis als transportbedrijf Zuid Holland?

Met de juiste ervaring, kennis en certificaten op zak, waardoor we precies weten hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Daarbij houden we de marktontwikkelingen goed in de gaten en spelen hierop in. Wij blijven onszelf altijd goed ontwikkelingen, zodat we altijd dat ene stapje extra kunnen zetten en altijd zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan. Dat is iets wat wij u verzekeren.

Meer weten over ons transportbedrijf Zuid Holland?

Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.