Vacatures transport

Wil jij aan de slag in de branche transport? Bij Melis Logistics ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures. Wil je bijvoorbeeld werken als vrachtwagenchauffeur of HR-medewerker? Geen probleem. We beschikken zowel over parttime als fulltime functies. Het is ons doel om een jarenlange vriendschap met klanten op te bouwen. Dit is alleen mogelijk met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Versta jij je vak en heb je een representatieve uitstraling? Bekijk onze vacatures transport snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Over Melis Logistics

Bij Melis Logistics zijn betrouwbaar en flexibel belangrijke kernwaarden. Wij zijn met bijna honderd jaar een volwaardig logistiek dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van onze klanten. Indien jij ons team komt versterken, zal je merken dat we zaken vaak net anders aanpakken. Klanten en medewerkers zien we zoals gezegd als vrienden, voor vrienden doe je net een stapje extra en kom je afspraken altijd na. Een tevreden vriend is ons belangrijkste doel. Twee belangrijke speerpunten voor ons familiebedrijf zijn dan ook het creëren van een fijne werkomgeving voor ons team en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan onze klanten. De afgelopen jaren is er veel veranderd, maar het familiegevoel blijft een rode draag in onze organisatie. Wanneer je bij Melis Logistics werkt, hoor je écht bij de familie.

Solliciteer direct

Heb je onze vacatures bekeken en zit er iets tussen wat je aanspreekt? Wacht niet langer en solliciteer direct. Dit is mogelijk via de link onder de vacature of door je meest recente cv, voorzien van motivatie en salarisindicatie te sturen naar Nick Broekhuysen via vacature@melislogistics.nl.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap