Verhuur opslagruimte

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Beschik niet over genoeg ruimte om je goederen op te slaan? Bij Melis Logistics stellen we graag onze ruimte voor je beschikbaar. Het is mogelijk om te kiezen voor verhuur van onze opslagruimte. Wij leggen de focus graag op het gehele proces van logistieke dienstverlening, hierin speelt warehousing ook een belangrijke rol. Alles wat jij op dit gebied nodig hebt realiseren we graag voor je. Opslag is mogelijk in onze vestigingen in Arnhem en Duiven. In totaal kunnen we hier 9.000 pallets opslaan. De voorraad wordt bijgehouden met ons Transport Management System.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Voorraadbeheer opslagruimte

In de logistieke keten is voorraadbeheer een onmisbare schakel. Wij helpen je graag de schakels te verbinden en de keten te beheren. Wil je dat wij jouw voorraden beheren? Geen enkel probleem. Met ons inventieve WMS (Warehouse Management Software) pakket van Microsoft Dynamics NAV beheren wij deze tot het laatste cijfer achter de komma. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je altijd direct bij je voorraad. We zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk tijd overhoudt voor andere zaken. Doordat we in ons systeem alle in- en uitgaande goederen nauwkeurig registreren, is er altijd een actueel overzicht voor handen.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor de verhuur van opslagruimte bij Melis Logistics? Hier zijn meerdere voordelen aan verbonden. Wij bieden de mogelijkheid al een enkele pallet per dag op te slaan. Of dit in stellingen of gestapeld is maakt voor ons niet uit. Jouw wensen staan bij ons centraal. Voor een kortere of langere periode, het is allemaal mogelijk. We laten je graag gebruik maken van onze schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en een afgesloten buitenopslag. Wij snappen als geen ander dat je op ieder moment snel bij je goederen wilt. Bij ons kun je ze daarom ophalen wanneer jij wenst. Brengen op een gewenst tijdstip is uiteraard ook mogelijk. Onze opslagruimte verhuren we graag zodat jij je bezig kunt houden met je core business.

Wil je meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van de verhuur van opslagruimte bij Melis Logistics en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Alles is mogelijk, met Melis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.