Zonnepanelen

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het gebruik van zonne-energie wordt steeds meer gestimuleerd. Ook de techniek die hierbij komt kijken ontwikkelt zich razendsnel. Er zijn steeds meer producten die ondersteund worden door solar techniek. Is de opslag en het transport van jouw zonnepanelen in goede handen? Wij begrijpen dat dit iets is waar jij je liever niet druk over wil maken, schakel daarom Melis Logistic in. Wij bieden logistieke oplossingen voor zonnepanelen.

 • Grote opslaglocatie in Duiven
 • Goed warehouse management systeem
 • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
 • 24/7 bewaking over je goederen
 • Zekerheid van opslag onder goede condities
 • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Flexibele opslag zonnepanelen

Goederen op de juiste manier opslaan is van groot belang, producten en goederen zijn immers niet altijd onderweg. Ze staan soms ook in een warehouse als opslag of om een kwaliteitscontrole te ondergaan. Melis Logistic faciliteert warehousing in de breedste zin van het woord. Bij ons kun je terecht voor flexibele opslag en aanvullende kwaliteitscontroles. Wij voorzien in zowel tijdelijke als permanenten opslagruimte. Al jouw goederen slaan we professioneel op en registreren we. Op deze manier heb je altijd zicht op je voorraad. Of het nou grote of kleine opdrachten betreft, Melis Logistics denkt altijd met je mee over de beste transportoplossingen.

Wat kan Melis Logistics voor jou betekenen?

Om transportkosten van goederen en producten zo laag mogelijk te houden is het raadzaam om producten op één plek op te slaan. Bij ons ben je verzekerd van een eigen opslagruimte die groot genoeg is, ook als er sprake is van een toename van producten of onderdelen. Melis Logistic verzorgt de import en het opslaan van de zonnepanelen, houdt tevens de voorraden en administratie bij en regelt het vervoer binnen Europa. Nog een aantal voordelen waarvan je profiteert:

 • Grote opslaglocatie, gunstig gelegen
 • Voorraadgegevens, realtime inzichtbaar via WMS (Warehouse Management System
 • Flexibele opslagmogelijkheden
 • 24/7 bewaking over je goederen
 • Just in Time distributie mogelijkheden

Zorgvuldige warehousing zonnepanelen

Wil je er zeker van zijn dat jouw zonnepanelen op de juiste wijze worden opgeslagen en zonder beschadigingen bij de distributeur of klant aankomen? Neem contact op met Melis Logistics. Als geen ander weten wij dat zonnepanelen erg kwetsbaar zijn en vragen om zorgvuldige warehousing en transport. Wij bieden graag ondersteuning door middel van onze logistieke oplossingen zodat jij het maximale rendement uit jouw transport haalt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.