Koeltransport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis helpt jou met koeltransport

Om onze veelzijdige transportmogelijkheden staan wij bekend. Koeltransport maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat verse voedingsmiddelen echt vers in de schappen ligt door ons koeltransport, ook wel geconditioneerd transport genoemd. De chauffeurs van Melis Logistics gaan uiterst zorgvuldig om met iedere zending, op deze manier garanderen wij voedsel- en verkeersveiligheid.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Specialist in koeltransport

Specialist in koeltransport

Al jarenlang is Melis Logistics specialist op het gebied van koeltransport en diepvriestransport. Onze vrachtwagens beschikken over een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurzones. De trailers kunnen verdeeld worden over drie compartimenten: diepvries, normaal en koel of warm. Hierdoor is het mogelijk om diverse producttypen in één keer te vervoeren, dit is ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten. De koeltrailers zijn van achtersluitklep voorzien, mocht er aan de achterzijde te weinig ruimte zijn, dan is zijlossing ook geen enkel probleem.

Internationaal frigotransport

Koeltransport noemen we ook wel frigotransport. Dit verzorgen we zowel binnen als buiten Nederland. Ons team van planners en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat jouw producten met de grootste zorg de plek van bestemming bereiken, waar dit dan ook is. Wij kunnen zowel kleine al grote klanten van dienst zijn. Jouw product ontvangt alle aandacht. Door continu de temperatuur in de laadbak te controleren zorgen wij ervoor dat deze koud genoeg zijn. Internationaal frigotransport is bij Melis Logistics in de juiste handen.

Internationaal frigotransport
Geruisloos en een goede planning

Geruisloos en een goede planning

Supermarkten zijn vaak gevestigd in woonwijken, geruisloos laden en lossen is dan van groot belang. Onze koelwagens zijn Piek-gecertificeerd, dit toont aan dat ze aan alle geluidnormen voldoen. Dus terwijl onze Melis professional de vracht bij de lokale supermarkt lost, slapen de buurtbewoners – van jong tot oud – heerlijk door. Ook onze ervaren chauffeurs die koeltransporten rijden werken volgens hoge kwaliteitseisen. Vaak zijn onze medewerkers langdurig aan ons verbonden en weten zij exact welke specifieke eisen aan het vervoer verbonden zijn. Om koeltransport in goede banen te leiden is communicatie en een goede planning van belang. De professionals op kantoor zorgen ervoor dat alles verloopt volgens planning. Zo weet je zeker dat het koeltransport van A tot Z goed geregeld wordt.

Transport voor Jumbo Supermarkten

Eén van de bedrijven waar wij voor werken is Jumbo Supermarkten. Jumbo is, net als Melis Logistics, van oorsprong een familiebedrijf met een enorme ambitie om te groeien. De aanzet waardoor wij in augustus ‘hallo’ mochten zeggen tegen deze supermarktketen, was de ijzersterke aquisitie van Marwin Melis. Na enkele acties op LinkedIn, volgde er een gesprek en binnen no-time was de deal met de Jumbo distributiecentra in Breda en Woerden beklonken. Binnen een maand waren er dagelijks vier wagens op pad (twee per distributiecentrum) om de supermarkten in de omgevingen van Breda en Woerden te bevoorraden. Dit transport wordt zowel met Melis’ trailers, als met de bekende Jumbo trailers verzorgd. Met de wederzijdse groeiambitie in het achterhoofd gehouden, is de doelstelling vastgesteld op 10 auto’s per dag, per locatie. Ambitieus als wij zijn, is het niet de vraag óf dit gerealiseerd gaat worden, maar eerder wánneer.

Transport voor Jumbo Supermarkten
Wij ontzorgen graag

Wij ontzorgen graag

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf. Met meer dan honderd jaar ervaring zijn wij een volwaardig logistiek dienstverlener in zowel binnen- als buitenland. Betrouwbaar en flexibel zijn twee belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf. Wij hebben oog voor specifieke wensen van jou als klant en ontzorgen je graag. De tarieven van koeltransport zijn afhankelijk van de goederen en de plaats van bestemming. De afleverdatum en het tijdstip spelen ook een rol. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.