Transport België

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Voor een betrouwbare partner voor transport naar België ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Wij zijn experts op als het gaat om transport naar België. Een professioneel team van medewerkers staat tot je beschikking om ieder soort vervoer voor je te verzorgen. Onze fullservice dienstverlening bevat ook deelladingen en exceptioneel transport. Als geen ander zijn we bekend met de regels en wetten op het gebied van vervoer en transport in België. Op ons kun je rekenen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Efficiënt transport van en naar België

Onze vrachtwagens zie je door heel het land en ver daarbuiten rijden. Of het nu grote of kleine orders betreft maakt voor ons geen verschil, wij kunnen dankzij onze vloot ieder transport naar België aan. Wij bieden de perfecte oplossing voor ieder soort vracht. De kennis die wij de afgelopen jaren op hebben gedaan heeft ervoor gezorgd dat wij precies weten wat er allemaal komt kijken bij transport naar België en weer terug. Steden als Antwerpen, Brussel, Gent en Charleroi staan vaak op onze route, maar ook andere steden zijn voor ons geen enkel probleem.

Melis komt overal

Het maakt voor ons geen verschil of het gaat om transport van Nederland naar België of juist transport andersom van België naar Nederland, wij komen altijd op de plek van bestemming. Jouw transport is dus altijd snel ter plaatsen. Hoe weten we dit zo zeker? Melis Logistics beschikt over een divers wagenpark, zodat we ieder transport altijd op de juiste manier afleveren. Dankzij ons nationale en internationale dekking verwerken we jouw zending op een snelle manier. Wij bieden altijd een pasklare oplossing voor jouw vracht.

Soort transport

Alle soorten transport zijn bij ons in goede handen. Van gekoeld transport, spoedtransport of speciaal transport naar België, wij regelen het voor je van A tot Z. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en we zetten graag dat extra stapje voor je wanneer dat nodig is. Al je goederen leveren we stipt op tijd af. Vanuit ons hoofdkantoor plannen we alle transporten nauwkeurig in en houden daarbij altijd rekening met jouw wensen.

Transport naar België uitbesteden?

Laat het over aan Melis Logistics. Wij verwerken je verzending snel en verzekeren je van een optimale dienstverlening. België is voor Nederland een belangrijke handelspartner en ook onze producten worden afgezet op de Belgische markt. Heb je regelmatig te maken met transport naar of vanuit België en wil je zeker zijn van een betrouwbare logistieke partner? Kies voor Melis Logistics. Zowel in binnen- als buitenland weten onze chauffeurs blindelings de weg. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft en leveren oplossingen op maat. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.