Transport België

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over transport België

Als bedrijf met ambitie wil je niet alleen binnen Nederland kijken, maar wil je je ook richten op de kansen in het buitenland. Een specialist die je helpt met de transport naar België is dus onmisbaar. Bij Melis Logistics ben je voor je transport naar België aan het juiste adres. Wij combineren jarenlange ervaring en kennis met innovatieve ideeën en zijn bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de meest recente wetgevingen. Een succesvol transport naar België is voor ons dus geen enkel probleem. Benieuwd wat dat voor jou kan betekenen? Ontdek het op deze pagina!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij transport naar België?

Voor een succesvol transport naar België zorgen we er bij Melis Logistics voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We vervoeren niet alleen grote orders over de grens, maar helpen jou ook graag bij je kleine orders. Doordat we al jaren actief zijn in België is het voor ons mogelijk om ook hier snel te schakelen tussen verschillende partijen, maar weten we ook als geen ander hoe de wetgeving in België eruitziet. Oftewel: je transport naar België wordt efficiënt en betrouwbaar geregeld.

Specifieke kenmerken van transport naar België

Onze service van transport naar België is veelzijdig: het omvat niet alleen het transport naar België, maar ook het transport van België naar Nederland. Daarnaast maken we ook geen onderscheid in waar in België je transport naartoe gaat. Grote steden als Brussel, Antwerpen en Gent kennen we als onze broekzak, maar ook de kleinere dorpen weten we te vinden. Doordat we beschikken over een uitgebreid wagenpark, is het voor ons altijd mogelijk om de juiste oplossing te vinden voor jouw situatie, zelfs als deze naar onze zuiderburen gaat.

De expertise van Melis Logistics

Melis Logistics is al meer dan een eeuw een belangrijke speler op het gebied van logistiek. Doordat we al zo lang actief zijn in transport naar België en ook in binnenlandse logistiek, weten we altijd goed wat er gedaan kan worden om een proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierin staan jouw wensen altijd centraal. Door deze te combineren met onze expertise, geloven wij in de beste resultaten.

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Melis Logistics beschikken we over een uitgebreid wagenpark. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan, maar ons ook erg flexibel opstellen. Spoedtransport is bijvoorbeeld geen enkel probleem: ook dit is onderdeel van transport naar België. Zo zorg jij voor tevreden klanten in Nederland en over de grens!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Melis Logistics ontvang je niet alleen een partij die je transport naar België verzorgt: je ontvangt een allesomvattende service waarin jij je gehele logistiek uit handen kunt geven. Het transport is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van, maar we denken ook graag met je mee over hoe dit zo kostenefficiënt kan, of ontzorgen we je ook op andere logistieke onderdelen, zoals warehousing.

Duurzaamheid en innovatie

Melis Logistics gaat al jaren mee. Doordat we altijd innovatief opgesteld zijn, zorgen we ervoor dat we altijd de beste opties hebben voor jouw logistiek in België. Verandert er iets in de wetgeving, of zijn er andere obstakels die verholpen moeten worden? Onze specialisten weten het gelijk en weten ook gelijk hoe ze zich moeten opstellen om dit soepel te laten verlopen. Zo werk jij altijd volgens de nieuwste mogelijkheden!

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wil jij je transport in België laten uitvoeren door Melis Logistics, of heb je nog vragen over dit proces? Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we direct kunnen beginnen met de uitvoering van deze dienst!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.