• Engels
  • Duits

Transport Duitsland

Melis Logistics verzorgt dagelijks transport van en naar Duitsland. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zetten de beste transporteur in om jouw goederen snel en veilig op de juiste plek van bestemming af te leveren. Wat voor traject en met welk soort vracht we ook afleggen, bij ons ben je ervan verzekerd dat het transport tot in de puntjes geregeld wordt. Wij doen waar we goed in zijn zodat jij je bezig kunt houden met andere werkzaamheden.

Elk transport van en naar Duitsland goed geregeld

Al vele jaren verzorgen wij transport naar Duistsland. Alles wat hier mee te maken hebben is ons bekend. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies wat ons te doe staan om voor een feilloos logistiek proces te zorgen. Plaatsen als Hamburg, Berlijn, München, Duisburg, Düsseldorf en Stuttgart doen we regelmatig aan. Het is uiteraard ook geen enkel probleem om transport naar andere plaatsen in Duitsland te verzorgen. Je kunt ons probleemloos inschakelen voor elk soort transport. Denk hierbij aan koel- of vriestransport, speciaal transport of spoed zendingen. Het zit allemaal bij ons fullservice dienstverlening inbegrepen.
Ook voor transport vanaf Duitsland naar Nederland, transport van Duitsland naar België en andersom van België naar Duitsland ben je bij ons aan het juiste adres. Het is niet voor niets dat we onszelf omschrijven als flexibel. We bieden je graag veel mogelijkheden. Jouw specifieke wensen staan bij ons centraal. Bij Melis ben je verzekerd van kwaliteit, waar je vracht ook heen moet.

Waarom Melis Logistics?

  • Compleet dienstenpakket
  • Flexibiliteit
  • Expertise en ervaring
  • Betrouwbaarheid
  • Dagelijkse afhaling/levering
  • Groot netwerk
  • Hoogwaardige dienstverlening

Alle logistieke diensten verzorgen wij voor je, compleet van A tot Z. Ons team is in staat tijdig en flexibel te reageren, dit komt omdat we bepaalde werkzaamheden bewust in eigen hand houden. Al vele jaren zijn we een betrouwbare partner op logistiek gebied, wij beschikken over de juiste kennis van de taal en cultuur over de grens. Het afhalen en leveren van goederen doen we altijd op basis van jouw wensen. Melis Logistics werkt op basis van gecertificeerde werkprocessen, hierdoor ben jij verzekerd van hoogwaardige dienstverlening.

Neem contact op

Tussen Nederland en Duitsland bestaan uitstekende onderhandelingen. Het is een buurland waar we veel zaken mee doen. Het handelsvolume behoort tot een van de grootste ter wereld. Wil jij jouw transport naar Duitsland ook goed geregeld hebben? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag geheel vrijblijvend en adviesgesprek aan. Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en ons aanbod door te spreken.

Copyright © 2019 Melis Logistics | Realisatie: A!tention B.V. | Sitemap