Transport Duitsland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics verzorgt dagelijks transport van en naar Duitsland. Het handelsvolume tussen Nederland en Duitsland behoort tot een van de grootste ter wereld. En bij handel hoort het vervoer van goederen, daarom is het belangrijk dat de logistiek goed geregeld is. Bij Melis Logistics bent u aan het goede adres voor transport naar en van Duitsland. We verzorgen al heel wat jaren transport naar ons buurland en mogen ons dan ook wel specialist Transport Duitsland noemen. Dagelijks rijden we naar de regio Mannheim en daarnaast verzorgen we transport naar bijvoorbeeld:

  • Het Ruhrgebied, met steden als Duisburg en Düsseldorf
  • Noord Duitsland: Hamburg en Bremen
  • Oost Duitsland: Berlijn
  • Zuid Duitsland: regio Beieren

We weten dan ook precies wat er speelt en waar we rekening mee moeten houden om jouw goederen veilig en snel op de juiste plek van bestemming af te leveren. Denk hierbij aan de beperkte rijtijden in Duitsland op zon- en feestdagen, maar bijvoorbeeld ook sneeuwkettingen, de documenten van de chauffeur en het voertuig.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transport naar en van het Ruhrgebied

Het Ruhrgebied staat bekend om de industrie en is een regio in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze deelstaat telt elf grote steden, zoals Duisburg, Essen, Dortmund. Düsseldorf en Duisburg. Transport via vrachtwagens wordt gezien als het laatste onderdeel in de keten van de industrie en is een van de grootste spelers in de industrie. Het is belangrijk om goederen veilig en intact af te leveren bij de eindbestemming. Bij transport voor de industrie gaat het dan ook om betrouwbare, stabiele verbindingen die goed bestand zijn tegen trillingen.

Transport Duitsland naar Nederland

Aangezien we in Duiven gevestigd zijn, zijn we maar een paar kilometers verwijderd van de Duitse grens. Voor ons is het dan ook niet gek dat we ons onder andere focussen op ons buurland en dagelijks transport van en naar Duitsland regelen. Ook groupage transport regelen we voor u. Met groupage transport voegen we zendingen samen in de vrachtwagen voor dezelfde bestemming. Zo besparen we een hoop tijd en brandstof! Of u nu gekoeld transport, pallet transport, speciaal transport of dieplader transport wenst van Duitsland naar Nederland, Melis Logistics staat voor u klaar.

Kooiaap transport Duitsland

Een kooiaap is een losse heftruck die achterop nagenoeg aan iedere vrachtwagen bevestigd kan worden en wordt ingezet voor het laden en lossen van de vracht. Onder kooiaap transport valt het transporteren van bouwmaterialen, tuinhout en -artikelen, zonnepanelen en lengte afwijkende maten. Van en naar Duitsland en door Duitsland heen vervoeren wij dagelijks goederen middels kooiaap transport. Ieder transport volgt u via track & trace, zo weet u precies of de goederen goed en wel zijn overgekomen in Duitsland.

Kooiaap transport Nederland

Naast Duitsland, doen we ook gewoon ons thuisland Nederland aan met kooiaap transport. Laat ons via de website of telefonisch weten welke dienst u bij ons af wilt nemen, wat uw wensen zijn van transport binnen Nederland en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Moet u goederen naar een lastig te bereiken plaats vervoerd hebben, of heeft u uitzonderlijk lange voorwerpen die u van A naar B vervoerd wil hebben? Wij kunnen u helpen met kooiaap transport in Nederland.

Transport Duitsland door Melis Logistics

U bent opzoek naar een flexibele transporteur met genoeg expertise en ervaring in transport van en naar Duitsland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen alle logistieke diensten van A tot Z.

Wil jij jouw transport naar Duitsland ook goed geregeld hebben? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee in oplossingen en mogelijkheden!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.