Vrachtverkeer Duitsland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Duitsland is een gigantisch land. Veel bedrijven zien dit als veel kansen, maar het is belangrijk om ook in te zien dat het ook veel risico’s met zich meebrengt. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een gestroomlijnd transport van je vrachtverkeer in Duitsland? Met deze vraag helpen wij je graag! Als specialist van vrachtverkeer in Duitsland, Nederland en België staan wij voor je klaar met een full service waarin we je voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw pakketten succesvol te leveren in Duitsland. Leer meer over ons vrachtverkeer in Duitsland!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij transport Duitsland?

Wanneer je je transport naar Duitsland laat uitvoeren door Melis, kun je natuurlijk rekenen op een service waarin jouw goederen op de juiste locatie worden bezorgd. Maar, we gaan graag een stapje verder. Je vrachtverkeer in Duitsland kent namelijk redelijk wat haken en ogen, zoals de juiste papieren voor je chauffeur en de reglementen over rijden op zon- en feestdagen. Wij denken hierin actief mee, door alles te regelen wat er moet gebeuren om jouw vrachtverkeer te handhaven. Zo is onze transportservice meer dan alleen transport: het zorgt er ook voor dat transport mogelijk is.

Specifieke kenmerken van vrachtverkeer Duitsland

Je vrachtverkeer in Duitsland is veel meer dan alleen het leveren van goederen in de juiste plaatsen. Wij helpen je met veel meer! Bijvoorbeeld:

  • Verschillende soorten transport: Onze specialisten ozrgen voor kooiaap transport, ADR transport en nog veel meer!
  • Warehousing: tijdelijke opslag nodig voordat je goederen de grens overgaan? We hebben een groot magazijn waarin jouw producten eenvoudig opgeslagen kunnen worden. Crossdocking is ook een optie!
  • 1PL, 2PL, 3PL en 4PL: wil je werken met zo min mogelijk partijen? Met ons uitgebreide internationale netwerk is alles mogelijk, ook in Duitsland!

De expertise van Melis Logistics

Al jarenlang is Melis één van de topleveranciers in Nederland, Duitsland en België. Deze kennis zetten we graag voor jou in! Met onze ervaring weten we precies wat we kunnen verwachten bij een levering. Zo houden we actief rekening met feestdagen, maar ook met weersverwachtingen en specifieke reglementen die je in Nederland misschien niet gewend bent. Zo sturen we je ‘s winters nooit zonder sneeuwketting op stap!

Toch gaan we met jouw vrachtverkeer naar Duitsland nog graag een stap verder dan enkel expertise. We doen er ook alles aan om deze altijd up-to-date te houden. Bij Melis zitten we nooit stil en proberen we altijd rekening te houden met de nieuwste trends in het landschap, die we ook direct voor je toepassen. Ervaar het zelf!

Maatwerk en flexibiliteit

In Duitsland gelden heel andere regels dan in Nederland. Wanneer je naar deze regio versturen wil, is het dus belangrijk om als vervoerder naar Duitsland flexibel te zijn. Bij Melis is dit geen enkel probleem! Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben en deze feilloos weten te combineren met onze eigen capaciteiten, zorgen we er in elk geval voor dat jouw leveringen binnen de afgesproken tijden op locatie geleverd worden. Hierin houden we altijd rekening met jouw wens, maar houden we ook de Duitse reglementen in acht. Hierdoor waarborgen wij succes bij ons vrachtverkeer in Duitsland.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Door onze actieve ervaring en kennis over de stand van zaken in Duitsland, verzekeren we je van een succesvolle levering. Hierin houden we je ook constant up-to-date. Met onze tracking service ben jij te allen tijde op de hoogte van waar onze vrachtwagens rijden. Zo stel jij je klanten tevreden! Daarnaast werken we ook nog eens met een uitgebreid netwerk, dus zelfs als het ons niet direct om wat voor reden dan ook om de levering niet correct uit te voeren, dan zorgen we er nog steeds voor dat dit wel gebeurt door iemand uit ons netwerk.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Melis zijn we constant op zoek naar nieuwe oplossingen. Hierdoor zorgen we er altijd voor dat jouw leveringen zo snel en kwalitatief mogelijk worden geleverd. We proberen bij onze klanten altijd direct de nieuwste innovaties toe te passen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Een groene bezorging wordt steeds vaker verwacht, en terecht, aangezien je hierdoor direct een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Neem contact op voor persoonlijk advies

Ben jij op zoek naar een partij die jou vrachtvervoer in Duitsland op zich wil nemen, dan stellen wij ons graag aan je voor! Met onze jarenlange ervaring en constant vernieuwende werkwijze zorgen we voor een correct vrachtverkeer in Duitsland voor jou. Hoe we dit precies bewerkstelligen bespreken we graag met je!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.