Over ons

Meer over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Transport bij Melis Logistics

In 1918 ooit begonnen als vervoerder van personen, maar onder de vleugels van Adrianus Melis uitgegroeid tot een goederen transporteur van formaat. Dát is Melis Logistics. Met mogelijkheden zowel binnen als buiten Nederland, een eigen warehouse en capaciteit om gespecialiseerd transport te leveren met klein en groot materieel, mogen wij ons vol trots rekenen tot de top 100 logistieke dienstverleners van Nederland.

Geheel volgens de filosofie van onze grondlegger Marinus Melis, streeft Melis Logistics altijd naar een zo perfect mogelijk logistiek proces waar wij jou van A tot Z ontzorgen op het gebied van transport én opslag!

Ons team

Zonder onze professionals, zou Melis Logistics nooit staan waar het nu is. Ieder teamlid binnen ons familiebedrijf vervult zijn rol dusdanig, dat onze transporteurs en klanten niets tekort komen. Maak kennis met de mensen die Melis Logistics voor jou mogelijk maken!

Geschiedenis

Oorspronkelijk opgericht als transporteur van personen, maar al vroeg in het bestaan verworden tot een complete logistiek dienstverlener. Ruim 100 jaar later zijn we alweer aanbeland bij de vierde generatie! Aangezien Melis ook internationaal mee is gaan tellen, resulteerde dit in 2017 in een naamswijziging.

Certificering

Veilig op de weg. Dat is wat we bij Melis Logistics te allen tijde nastreven. Onder dit begrip verstaan we zowel het waarborgen van de voedselkwaliteit, veiligheid voor andere bestuurders én die van het milieu. Melis Logistics beschikt over alle certificaten die deze missie ondersteunen.

Melis Smart Logistics

Als écht familiebedrijf kijken we graag terug op de hoogtepunten uit onze historie, maar nog veel belangrijker vinden we het om het vizier op de toekomst te houden. Hiervoor hebben we de Melis 2024 doelstellingen bedacht, waarvan Melis Smart Logistics een wezenlijk onderdeel is. Samensmelting van diensten met als doel om de logistieke keten te verkorten, is hetgeen wat we hierbij nastreven. We streven dit na door gedegen vooronderzoek te doen naar jouw wensen en iedere dag te bekijken of we onze dienstverlening niet nóg efficiënter kunnen inrichten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.