FTL transport

Voor ieder bedrijf – groot of klein – een passende logistieke oplossing.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over FTL transport

Ontdek de voordelen van Full Truck Load (FTL) transport bij Melis Logistics. We bieden je een op maat gemaakte, efficiënte oplossing voor het vervoeren van volledige vrachtladingen. Onze service, beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, is uniek door onze persoonlijke benadering, aandacht voor jouw specifieke behoeften en onze geavanceerde Track & Trace-systeem.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij FTL-transport

Ons FTL-transport kenmerkt zich door snelle, veilige levering en flexibele oplossingen. We zorgen ervoor dat jouw ladingen efficiënt en op tijd worden afgeleverd, met een service die is afgestemd op jouw logistieke eisen. Dit omvat ook de optie van kooiaap transport voor locaties zonder geschikte losfaciliteiten.

Specifieke kenmerken van FTL-transport

Bij Melis Logistics bieden we directe leveringen zonder tussenstops, wat resulteert in een snellere doorlooptijd. Jouw goederen worden met de grootste zorg behandeld, wat onze FTL-service betrouwbaar en efficiënt maakt. Met onze vloot van 130 wagens, bemand door eigen toegewijde chauffeurs, garanderen wij de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Melis Logistics tot uw dienst

De expertise van Melis Logistics

Onze jarenlange ervaring in FTL-transport zorgt ervoor dat we elke uitdaging aankunnen. We hebben diepgaande kennis van de logistieke sector en zetten deze in om voor jou de meest optimale transportoplossingen te realiseren. Onze klanten profiteren van ons geavanceerde Track & Trace-systeem, dat niet alleen de locatie bijhoudt, maar ook aanpasbaar is aan jouw communicatiebehoeften.

Maatwerk en flexibiliteit

Wij begrijpen dat geen twee ladingen hetzelfde zijn. Daarom bieden we flexibele en op maat gemaakte FTL-oplossingen die precies passen bij jouw unieke eisen en wensen.

Melis Logistics koelvrachtwagen

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kiezen voor Melis Logistics betekent kiezen voor een betrouwbare partner in FTL-transport. Onze klanten vertrouwen op onze kwalitatieve service, ondersteund door succesverhalen en positieve ervaringen, en onze uitgebreide geografische dekking.

Duurzaamheid en innovatie

We streven naar duurzaam en innovatief transport. Dit betekent dat we continu werken aan het verbeteren van onze methoden en processen om niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk te zijn.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je meer weten over onze FTL-transportdiensten? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en de beste logistieke oplossingen voor jouw situatie.