LTL transport

Voor ieder bedrijf – groot of klein – een passende logistieke oplossing.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over LTL transport

Ontdek de voordelen van Less than Truck Load (LTL) transport bij Melis Logistics. Deze dienst is ideaal voor het verzenden van kleinere ladingen die niet een volledige vrachtwagen vullen. Het is een kosteneffectieve en flexibele oplossing, perfect afgestemd op de behoeften van bedrijven met minder grote zendingen. Met onze uitgebreide ervaring in LTL transport, zijn wij actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, en bieden wij innovatieve oplossingen zoals ons Track & Trace-systeem voor een betrouwbare levering.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

kooiaaptransport

Waar kan je op rekenen bij LTL-transport

Ons LTL transport biedt een combinatie van efficiëntie, kostenbesparing, flexibiliteit en milieubewustzijn. Je lading wordt gecombineerd met andere zendingen, wat zorgt voor een economische transportoplossing zonder in te leveren op kwaliteit en service. Daarnaast draag je bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk door deel te nemen aan ons milieuvriendelijke transportproces.

Specifieke kenmerken van LTL-transport

Met LTL transport bij Melis Logistics profiteer je van geoptimaliseerde routes, geplande leveringen en ons geavanceerde Track & Trace-systeem. Dit zorgt voor een betrouwbare en efficiënte levering van je lading, ongeacht de grootte. Bovendien kunnen onze klanten hun zendingen volgen en updates delen in hun eigen huisstijl, wat zorgt voor een professionele en herkenbare communicatie met hun eindklanten.

Melis Logistics tot uw dienst

De expertise van Melis Logistics

Bij Melis Logistics werken we met een toegewijd team en een vloot van 130 wagens, waardoor wij gespecialiseerd zijn in het efficiënt en veilig hanteren van kleinere ladingen. Dit verzekert jou van de beste service, of je nu kiest voor LTL-transport of onze kooiaap transport optie voor locaties zonder geschikte losfaciliteiten.

Maatwerk en flexibiliteit

Wij begrijpen dat elke zending uniek is. Daarom bieden we flexibele en op maat gemaakte LTL oplossingen, waarbij we aandacht besteden aan de specifieke eisen van jouw lading.

Melis Logistics koelvrachtwagen

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kies voor Melis Logistics voor een betrouwbare partner in LTL transport. Onze klanten vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, met een service die is gebaseerd op nauwkeurigheid, punctualiteit en uitgebreide geografische dekking.

Duurzaamheid en innovatie

We zetten ons in voor duurzaam transport en gebruiken innovatieve methodes om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Door te kiezen voor LTL transport bij Melis Logistics, draag je bij aan een milieuvriendelijkere logistiek en een duurzamere toekomst.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je meer weten over onze LTL transportdiensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om de beste logistieke oplossingen voor jouw specifieke behoeften te vinden.