Melis Logistics innoveert continu

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Ook de transportsector kan niet om de energietransitie heen. Melis Logistics neemt hierin in Nederland opnieuw het voortouw, ditmaal door de aanschaf van 3 elektrische 4-weg meeneemheftrucks (Moffet E4) geleverd door onze partner Quickstra uit Culemborg.

Melis-Quickstra-meeneemtrucks-©-Melis-Logistics

Geen uitstoot en zeer stil

Elektrische meeneemheftrucks hebben geen uitstoot en Melis Logistics kan hiermee zowel in de binnensteden lossen als in (beurs)gebouwen. Wat deze Moffett E4 zo uniek maakt is dat de machine uitgevoerd is met 3 elektromotoren. Hierdoor is de machine zeer stil en kan er dus 24 uur, 7 dagen per week gelost worden. Met een gebruikstijd van ruim 2,5 uur is dit voldoende om de 24-uurs distributie van goederen binnen Nederland en België verder uit te bouwen. Ook zijn er al meerdere opleggers uitgerust met een laadsysteem om de meeneemheftruck tijdens de langere ritten bij te laden.

Melis Logistics en Quickstra zijn al jarenlang partners, mede daardoor is het mogelijk dat Melis Logistics als eerste in Nederland operationeel is met 3 meeneemtrucks Moffett E4.

Deel dit bericht met vrienden en familie