Synerlogic brengt transportactiviteiten onder bij Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Synerlogic brengt per 1 oktober 2022 haar transportactiviteiten onder bij Melis Logistics, ook gevestigd in Duiven. Melis Logistics zal als logistiek partner de totale transportstroom gaan verzorgen. Van planning, via verlading tot levering. Voor Synerlogic klanten betekent dit een continuïteit van het huidige logistieke serviceniveau.

Synerlogic organiseert al tientallen jaren de distributie van chemie en retourname van lege verpakkingen als onderdeel van de supply chain voor haar klanten. Melis Logistics en Synerlogic werken daarbij reeds geruime tijd samen op het gebied van logistieke services. Synerlogic heeft recentelijk besloten deze samenwerking verder te intensiveren. Zo zullen de ADR en CLP gecertificeerde chauffeurs van Synerlogic in dienst treden bij Melis Logistics. Zij blijven zorgen voor een geborgd proces, veilige werkwijze en aanvullende diensten, zoals het overpompen van chemie op locatie. Door het onderbrengen van de transportactiviteiten bij Melis, kan Synerlogic haar kwalitatieve logistieke services continueren en verder ontwikkelen in de toekomst.

Mario Bussink (CEO): “Onze chauffeurs maken al jaren het verschil bij onze klanten daar waar het gaat om onze logistieke dienstverlening. Dat doen zij uiterst professioneel en met de nodige trots. De keuze om deze dienstverlening uit te besteden is dan ook niet over een nacht ijs gegaan. Echter gezien de veranderende behoefte in onze markten brengt een samenwerking met Melis als strategische partner zeer veel. We kunnen nog meer diensten aanbieden en hebben de beschikking over een nog groter logistiek netwerk. Daarbij helpt Melis ons om versneld een volgende stap te maken op het vlak digitalisering. Hetgeen klanten ook van ons vragen. Ik ben blij met een samenwerking met Melis. We zijn zeker geen onbekenden van elkaar, de eigenaar Marwin Melis heeft zelfs ooit bij Synerlogic gewerkt en we zijn nu bijna buren. De lijnen zijn heel kort en samen brengen we logistiek van Synerlogic naar het volgende niveau.”

 “Wij zijn positief over de toekomstige samenwerking met Synerlogic, waarbij behoudt van werk grotendeels kan worden gegarandeerd en Synerlogic haar klanten kan blijven bedienen via onze dienstverlening. Wij zullen Synerlogic op dit gebied totaal gaan ontzorgen. Een mooie uitbereiding van onze huidige dienstverlening waarin we ook voor Melis Logistics mogelijkheden en kansen zien. Wij kijken met vertrouwen uit naar ons partnership.aldus Nick Broekhuysen (General Manager).

Over Synerlogic

Synerlogic levert ingrediënten en chemicaliën voor de voedingsmiddelenindustrie en industriële reiniging. Door ze te verhandelen, te produceren, te (her)verpakken, te distribueren en samen met klanten te werken aan duurzame producten, productie-, verpakkings- en distributie oplossingen van de toekomst. www.synerlogic.nl

Over Melis Logistics

Wij organiseren voor onze opdrachtgevers de logistieke keten zodat hun producten betrouwbaar op bestemming komen. Met meer dan honderd jaar ervaring zijn we een volwaardige logistieke dienstverlener binnen de Benelux. Melis Logistics is groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van onze klanten. https://www.melislogistics.nl

Deel dit bericht met vrienden en familie