Pallet transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb je heel veel goederen die je in één keer wilt verzenden op een pallet? Maak dan gebruik van ons pallet transport. Wij verzorgen transport voor kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen. Heeft jouw bedrijf dus een lading goederen dat getransporteerd moet worden op een pallet? Wij staan voor je klaar. Wanneer je ons inschakelt dan houdt dit in dat wij in overleg samen op zoek gaan naar efficiënte oplossingen. Daarbij maakt het niet uit waar welke plaats van bestemming de pallets moeten worden getransporteerd. Van Amsterdam tot aan Limburg, van Berlijn tot Brussel: u roept, wij draaien.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Pallet transport voor efficiënte oplossingen

Of je nou één pallet of een complete lading wilt laten transporteren: wij bieden transport van pallet aan in de breedste zin van het woord. Het is zelfs mogelijk om erg zware gewichten te transporteren. Een lastig karwei? Niet voor ons: wij beschikken over vervoer met een laadklep en chauffeurs die precies weten hoe een klus moet worden aangepakt. Bovendien kun je bij ons terecht voor goedkoop pallet vervoer. Zo houd je geld over voor andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Melis voor pallet transport?

Met meer dan 100 jaar aan ervaring kun je ons zien als jouw volwaardige logistieke dienstverlener. Zo verzorgen we dus ook pallet vervoer voor jouw bedrijf of organisatie. Daarbij is het goed om te weten dat onze klanten bij ons centraal staan. Wij luisteren naar jouw wensen en spelen hierop in. Wij gaan graag met jou in gesprek, bespreken het proces en de mogelijkheden. Op welke dag wil je dat de pallets arriveren op plaats van bestemming? En wat is het afleveradres? Wij verzorgen het pallet transport zowel in het buitenland als het buitenland. Geef aan wat je wenst en wij maken het in orde. Op ons kun je bouwen.

Ontwikkelingen

Om onze beloften waar te kunnen maken is het belangrijk dat we beschikken over de meest hoogwaardige vervoermogelijkheden en dat onze personeelsleden goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Zo zijn onze chauffeurs helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en weten ze precies hoe ze pallet transport zo effectief en efficiënt mogelijk moeten uitvoeren. Uiteraard met de grootste precisie. Verder geldt dat je altijd kunt aangeven of je bepaalde wensen hebt. Wij denken met je mee en treden eventueel buiten de gebaande paden. Jou tevreden houden, dat is waar we het voor doen. Deel dus je wensen dus en wij laten je weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft pallets vervoeren.

Vragen over pallet transport?

Wij zijn jouw partner in pallet transport. Wil je hier meer over weten? Of heb je nog vragen over de mogelijkheden onze werkwijze of de pallet transport tarieven? Neem gerust contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. De koffie of thee staat voor je klaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.