Pallet transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Pallet Transport bij Melis Logistics

Heb je heel veel goederen – licht, zwaar, kwetsbaar of niet – die je in één keer wilt verzenden op een pallet? Maak dan gebruik van ons pallettransport. Wij verzorgen als pallet transporter het vervoer van kleine pallets, meerdere pallets, maar ook complete ladingen. Heeft jouw bedrijf dus een lading goederen die getransporteerd moet worden op een pallet? Wij staan voor je klaar. Wanneer je ons als pallet transporter inschakelt dan houdt dit in dat we in overleg samen op zoek gaan naar efficiënte oplossingen om jouw pallets te verzenden. Daarbij maakt het niet uit waar welke plaats van bestemming de pallets moeten worden getransporteerd. Van Amsterdam tot aan Limburg, van Berlijn tot Brussel: jij roept, wij draaien.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat is pallettransport?

Pallettransport is transport waarbij we goederen op pallets verzenden. Binnen Europa wordt er veelal gekozen voor standaard Europallets met een afmeting van 120 bij 80 centimeter of blokpallets van 120 bij 100 centimeter. Transport op pallets wordt voornamelijk ingezet wanneer het gaat om vrij zware zendingen. Pallettransport is echter ook ideaal wanneer je zending bestaat uit meerdere pakketten die allemaal naar hetzelfde adres vervoerd moeten worden. Ga je hele kwetsbare goederen transporteren? Ook dan biedt pallettransport de oplossing. Door jouw kwetsbare producten op pallets te verzenden, is er minder kans op schade.

De voordelen van pallet transport

Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden en het proces van pallettransport met jou door te nemen. Om wat voor soort goederen gaat het en hoeveel pallets moeten er vervoerd worden? Wat is het afleveradres en op welke dag wil je dat de pallets arriveren op de plaats van bestemming? Wij verzorgen pallet transport tegen scherpe tarieven in Nederland en in het buitenland. Geef aan wat je wensen zijn en wij maken het in orde. Op ons kun je bouwen.

Of je nu één pallet of een complete lading aan pallets wilt laten verzenden: we bieden pallettransport in de breedste zin van het woord. Een voordeel van pallet transport is dat het zelfs mogelijk is om erg zware gewichten op een snelle en efficiënte manier te transporteren. Een lastig karwei? Niet voor ons: we beschikken over vervoer met een o.a. laadklep en kooiaap chauffeurs die precies weten hoe een klus moet worden aangepakt. Een ander voordeel van het gebruik maken van deze dienst bij Melis Logistics is dat onze voordelige pallet transport tarieven zorgen dat je flink wat kosten kunt besparen op het transport van grote orders. Zo houd je geld over voor andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

Deskundig pallet transport

Om onze beloften waar te kunnen maken, is het belangrijk dat we beschikken over de hoogwaardigste vervoersmogelijkheden en dat onze personeelsleden goed opgeleid en gekwalificeerd zijn. Zo zijn onze chauffeurs helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en weten ze precies hoe ze pallettransport zo effectief en efficiënt mogelijk moeten uitvoeren. Uiteraard met de grootste precisie.

Pallet transport op maat

Bij ons geldt dat je altijd kunt aangeven of je bepaalde wensen hebt. Wij denken met je mee en treden eventueel buiten de gebaande paden. Bij Melis Logistics staat maatwerk en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke wensen en eisen heeft als het gaat om pallettransport. Daarom gaan we verder dan de standaard dienstverlening en nodigen we je uit om je specifieke behoeften met ons te delen. We kijken ernaar uit om samen met jou te ontdekken hoe we met maatwerk en flexibiliteit de logistieke processen van jouw bedrijf kunnen optimaliseren. Neem gerust contact met ons op en laten we samen werken aan een oplossing die past bij jouw unieke situatie.

Betrouwbaar pallet transport voor jouw bedrijf

Bij Melis Logistics staat betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voorop. We zijn er trots op dat bekende bedrijven zoals Kruidvat, Atag en Rittal voor ons hebben gekozen. Deze keuze is gebaseerd op onze bewezen betrouwbaarheid in het leveren van goede logistieke oplossingen. Of het nu gaat om het op tijd leveren van producten, nauwkeurig orderbeheer of op maat gemaakte diensten, we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

We zijn er trots op dat we als logistieke partner zijn gekozen door deze gerenommeerde bedrijven en blijven ons inzetten om betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen. Bij Melis Logistics zien we het succes van onze klanten als ons eigen succes, en daarom blijven we streven naar het hoogst haalbare in elke stap van onze dienstverlening.

Innovatie op het gebied van pallet transport

Met meer dan 100 jaar aan ervaring zijn we niet alleen een betrouwbare pallet transporteur, maar kun je ons ook zien als jouw volwaardige logistieke dienstverlener. Het verzorgen van pallettransport voor jouw bedrijf of organisatie maakt slechts een klein deel uit van alle logistieke diensten die we aanbieden. We zijn constant op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen om logistieke processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Zo ook voor pallet transport.

Ontdek of pallet transport past bij jouw bedrijf!

Wij zijn jouw partner in pallettransport. Wil je hier meer over weten? Of heb je nog vragen over onze werkwijze of de pallet transport tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Onze logistieke experts kunnen je precies alle ins en outs van ons pallettransport vertellen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.