4PL

Smart Logistics van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wat is 4PL

Een 4PL partij is een ketenregisseur die door inzet van de laatste technologieën en overzichtelijke data, de beste supply chain oplossingen voor haar klant regelt. Melis Logistics ís die 4PL partij. Voor jou, door jou en mét jou. De oplossingen die we bieden worden niet alleen geïnitieerd en geïmplementeerd, maar we kijken ook constant waar optimalisaties mogelijk zijn. Het beheer van de volledige logistieke keten komt daarmee volledig in handen van ons als 4PL partij, wat ons in staat stelt om efficiënter, betrouwbaarder en sneller voor jou te leveren.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Melis Logistics ontzorgt van A tot Z met 4PL

De tijd dat Melis Logistics zich uitsluitend richtte op standaard transport, ligt al lang achter ons. In de loop der jaren werden onze zendingen uitgebreider, verruimden we de afstanden, vernieuwden we onze wagenpark en breidden we onze dienstverlening an sich steeds verder uit met mogelijkheden voor op- en overslag. Een ontwikkeling van van 1PL naar 4PL, die geresulteerd heeft in een evolutie van Melis Transport naar Melis Logistics.

We hebben deze verandering door kunnen maken door te investeren in het Melis Platform. Innovaties in ons gebruik van ICT-faciliteiten en een constante vernieuwing in transportmiddelen, hebben hieraan bijgedragen. Daarnaast zijn we inmiddels zo’n toonaangevende speler geworden in het landschap, dat we de luxe en ruimte hebben om te investeren in het beste materieel. Niet alleen voor onze professionals op de weg, maar zeker ook voor onze vaklieden in ons warehouse en op kantoor. Wij geloven er namelijk heilig in dat een goed georganiseerde logistieke keten alleen werkt als het niemand aan iets ontbreekt.

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Melis: altijd onderweg, voor jou

Melis Logistics doet er nét een extra schepje bovenop met een wagenpark waar je U tegen zegt, zodat we jou als 4PL partij beter van dienst kunnen zijn. Hierdoor wordt niet alleen het beheer van de processen, maar ook de daadwerkelijke dienst zoveel mogelijk door onze professionals uitgevoerd. Waar onze primaire diensten niet direct tot in de wereldwijde uithoeken reiken, zijn wij evengoed in staat om iedere bestemming met veel genoegen en nauwkeurigheid te bedienen.

Ons netwerk van betrouwbare partners zorgt ervoor dat niets onmogelijk is en alles op de meest efficiënte werkwijze wordt geregeld. Van verwerking in de eigen bedrijfssystemen tot opslag in warehouse en transport naar iedere gewenste locatie; onze professionals ontzorgen jou volledig, zodat de logistieke keten verkort kan worden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.