4PL

Smart Logistics van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

4PL (Fourth Party Logistics)

4PL, of Fourth Party Logistics, gaat een stap verder dan 3PL door het beheren en coördineren van de hele logistieke keten. Melis Logistics biedt een unieke 4PL-oplossing waarbij wij als hoofdaannemer optreden en verschillende logistieke functies en leveranciers integreren en optimaliseren. Kies voor Melis Logistics voor een uitgebreide, op maat gemaakte logistieke aanpak.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij 4PL?

Met 4PL neemt Melis Logistics de volledige regie over jouw logistieke keten. Dit omvat transport, opslag, voorraadbeheer, distributie en het coördineren van verschillende dienstverleners. Wij zorgen voor een naadloze integratie van alle logistieke processen, waardoor jij je aandacht kan richten op andere aspecten binnen je bedrijf.

Onze klanten

Specifieke kenmerken van 4PL

Melis Logistics biedt binnen 4PL unieke kenmerken en voordelen. We verzorgen de coördinatie van meerdere leveranciers, geïntegreerde IT-oplossingen voor optimale zichtbaarheid en controle, strategische planning en continue verbetering van de logistieke processen. Binnen 4PL wordt de focus veelal gelegd op een goede logistieke strategie, waarin alle mogelijkheden binnen Melis Logistics optimaal benut worden.

De expertise van Melis Logistics

Onze expertise in 4PL betekent dat we beschikken over diepgaande kennis en ervaring in het beheren van complexe logistieke netwerken. Met Melis Logistics als jouw 4PL-partner, profiteer je van onze strategische aanpak en de inzet van geavanceerde technologieën voor efficiënte en betrouwbare logistieke oplossingen. Doordat we al meer dan een eeuw in het vak zitten, hebben we alles al wel een keer meegemaakt. Deze ervaring zetten we graag voor je in.

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Melis Logistics bieden we maatwerk en flexibiliteit binnen onze 4PL-oplossingen. Of je nu specifieke behoeften hebt op het gebied van transport, opslag of leveranciersbeheer, wij passen onze diensten aan om aan jouw unieke eisen te voldoen. We werken nauw samen met jou om de beste logistieke strategie te ontwikkelen en te implementeren. Alleen zo boeken we de beste resultaten.

Kooiaap Melis Logistics

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Melis Logistics staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in 4PL. Onze klanten vertrouwen op ons voor consistente, hoogwaardige logistieke diensten. Om deze kwaliteit te waarborgen, zorgen we er binnen de Melis Academy voor dat iedereen die bij ons werkt, werkt volgens dezelfde filosofie. Oftewel: kwaliteit voorop. Doordat dit vanaf het begin helder wordt gecommuniceerd, zorgen we ervoor dat dit voor onze klanten ook daadwerkelijk te merken is.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Melis Logistics zetten we ons in voor duurzaamheid en innovatie binnen 4PL en al onze andere diensten. Onze oplossingen maken gebruik van milieuvriendelijke praktijken en energie-efficiënte technologieën. We blijven investeren in innovatieve technieken om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en milieueisen. Aangezien duurzaamheid voor veel bedrijven steeds een belangrijker punt wordt, is het fijn als dit ook terug te zien is in de logistieke strategie. Een 4PL partner die duurzaam werkt, is dus een groot voordeel.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wil je meer weten over onze 4PL of persoonlijk advies ontvangen? Neem contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met al jouw logistieke behoeften.