Stukgoed

Voor ieder bedrijf – groot of klein – een passende logistieke oplossing.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Stukgoed transport van Melis Logistics

Niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheden of behoefte om goederen zelf van A naar B te brengen. Wanneer er bijvoorbeeld geen volledige vracht is, je producten afwijkende afmetingen hebben of dit hoogwaardige producten zijn, kan stukgoed transport de juiste oplossing bieden voor jouw bedrijf. Bij stukgoed transport regelt namelijk Melis de vracht voor deze bedrijven. Wat wordt er verwacht? Melis heeft de formaten en gewichten natuurlijk nodig van jouw vracht. Zodra we dit hebben, kunnen we ladingen samenvoegen en de rit plannen. Melis zorgt ervoor dat jouw producten van A naar B worden gebracht. Op die manier kun je jouw klanten producten per stuk aanbieden, zonder rekening te houden met logistieke obstakels.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat is stukgoed transport?

Bij stukgoed transport gaat het om individuele producten die per stuk worden aangemerkt voor transport. Voor kleine bedrijven biedt dit bijvoorbeeld een uitkomst. Zij zijn in staat klanten te bedienen zonder de logistieke problemen die bulktransporten zouden opleveren. Zowel bedrijven die zich in een beginfase bevinden als bedrijven die groot zijn door klein te blijven voorzien wij van het passende stukgoed transport. We denken graag mee. Levering van hoogwaardige producten, bijzondere afmetingen of losse pallets? Melis Logistics helpt je verder!

Ons warehouse

Met een gunstig gelegen warehouse aan de A12 in Duiven en Arnhem hebben we ruimte, expertise en ervaring om 30.000 pallets op te slaan in een schone en veilige opslag. Bij de keuze voor stukgoed transport via Melis Logistics kun je namelijk twee opties kiezen. Via een cross dock, waarin wij inladen en de rit voortzetten. Anderzijds de optie van onze warehouse in Duiven en Arnhem. Voor zowel de korte als lange termijn en producten in iedere hoeveelheid zijn we in staat je volledig te ontzorgen en garant te staan voor kwaliteitstransport in binnen- en buitenland. Jouw goederen worden zorgvuldig opgeslagen en bereiken hun bestemming op precies het juiste moment – op precies de juiste manier.

Melis Smart Logistics

We hebben inmiddels ruim 100 jaar ervaring met de onderdelen die zo kenmerkend zijn voor de logistieke keten. Dit betekent dat we ons hebben moeten aanpassen aan iedere nieuwe ontwikkeling die zich binnen ons vakgebied voordeed. Ons team is dan ook voortdurend bezig met optimalisatie en innovatie van strategieën en processen om onze transportdiensten zo efficiënt mogelijk in te richten.

Middels de Melis Academy delen we onze kennis met elkaar en iedere nieuwe collega. Competenties blijven op die manier bedrijfsbreed ontwikkeld waarbij vakmanschap, professionaliteit en betrouwbare communicatie de boventoon voeren. Dit is de basis voor de diensten die we iedere dag met veel plezier voor onze klanten uitvoeren – door iedere laag van de organisatie.

Betrouwbare partner in stukgoed transport

Zoek je een kundige en bovenal betrouwbare partner voor het stukgoed transport van jouw goederen? Wij helpen je bedrijf verder. Als partner voor zowel grote spelers als kleinere bedrijven weten we als geen ander welke logistieke aspecten komen kijken bij een bedrijf van ieder formaat. We denken daarom graag met je mee over een passende oplossing en stellen ons flexibel op om te voldoen aan jouw eisen. Informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvullende diensten van Melis Logistics

Als volwaardig logistiek partner voor uiteenlopende (inter)nationale bedrijven bieden we naast stukgoed transport ook diensten als warehousing, contractlogistiek en diverse soorten bijzonder transport. Op die manier kunnen we iedere ondernemer voorzien in de vraag naar efficiënte en betrouwbare logistieke processen. Met onze diepgaande kennis van de logistieke keten en gedeelde werkplezier zetten we ons iedere dag opnieuw in voor onze klanten!