Stukgoed

Voor ieder bedrijf – groot of klein – een passende logistieke oplossing.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Stukgoed transport van Melis Logistics

Niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheden of behoefte om zelf goederen van A naar B te vervoeren. Wanneer er bijvoorbeeld geen volledige vracht is, je producten afwijkende maten hebben of dit hoogwaardige producten zijn, kan stukgoed transport de juiste oplossing bieden voor jouw bedrijf. Bij het vervoer van stukgoederen regelen wij voor jou dat jouw goederen op de gewenste plaats van bestemming komen. Zo kun je jouw klanten producten per stuk aanbieden, zonder lastige logistieke obstakels die dit verhinderen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat is stukgoed transport?

Stukgoed transport wordt ook wel stukgoed vervoer genoemd. Om de vraag ‘wat is stukgoed vervoer?’ direct te beantwoorden: bij stukgoed transport gaat het om individuele producten die per stuk worden aangemerkt voor transport. Een andere manier om dit te omschrijven, is: alles wat per stuk voor transport wordt verpakt en aangeboden en hierdoor eenvoudig in hoeveelheden te tellen is.

Stukgoed transport: ideaal voor kleine bedrijven

Vooral voor kleine bedrijven biedt stukgoed vervoer een uitkomst. Dankzij stukgoed transport zijn kleine bedrijven in staat om klanten te bedienen zonder de logistieke obstakels die bulktransporten hen zouden opleveren. Zo krijgen ook dit soort bedrijven de kans om hun goederen op een efficiënte manier van A naar B te vervoeren. Zowel bedrijven die zich in een beginfase bevinden als bedrijven die groot zijn door klein te blijven, voorzien wij van het passende stukgoed transport.

Melis Logistics tot uw dienst

Melis Logistics: betrouwbare partner in stukgoed transport

Zoek je een kundige en bovenal betrouwbare partner voor het stukgoed transport van jouw goederen? Bij Melis Logistics denken we graag met je mee en komen we met een passende oplossing die aansluit bij jouw wensen en eisen. Levering van hoogwaardige producten, goederen met bijzondere afmetingen of losse pallets? Melis Logistics helpt je verder! Met onze diepgaande kennis van de logistieke keten en gedeeld werkplezier zetten we ons iedere dag opnieuw in voor onze klanten.

Als partner voor zowel grote spelers als kleinere bedrijven weten we als geen ander welke logistieke aspecten komen kijken bij een bedrijf van ieder formaat. We denken daarom graag met je mee over een passende oplossing en stellen ons flexibel op om te voldoen aan jouw eisen. Ook bij stukgoed transport streven we 100 procent tevredenheid van jou als klant na.

Andere diensten die we naast ons stukgoed transport aanbieden

Als volwaardig logistiek partner voor uiteenlopende (inter)nationale bedrijven bieden we naast stukgoed transport ook diensten als warehousing, 1PL, 2PL, 3PL en 4PL Smart Logistics en diverse soorten bijzonder transport. Onze aanvullende transportmogelijkheden bestaan onder meer uit kooiaap transport, ADR transport en koeltransport. Dankzij ons uitgebreide en zeer complete dienstenpakket kunnen we iedere ondernemer voorzien in de vraag naar efficiënte en betrouwbare logistieke processen.

Warehouse/magazijn Melis Logistics

Warehousing en crossdock facilities voor stukgoed vervoer

In onze moderne en gunstig gelegen warehouse in Duiven hebben we de ruimte, expertise en ervaring om jouw producten voor stukgoed transport voor zowel de korte als de lange termijn op te slaan in een schone en veilige opslag. Ook crossdocking hoort tot onze mogelijkheden. Jouw stukgoed transport verloopt dan via ons crossdock, waar wij inladen en de rit voortzetten. Voor welke optie je ook kiest, wij zijn in staat om jou volledig te ontzorgen en staan garant voor kwaliteitstransport van stukgoederen in binnen- en buitenland.

Benieuwd naar de mogelijkheden van stukgoed transport?

Wil je graag weten hoe we stukgoed vervoer voor jouw bedrijf vorm kunnen geven? Neem contact met ons op en wij informeren je graag over onze mogelijkheden voor stukgoed transport. Laat je gegevens achter op ons contactformulier zodat wij jou kunnen benaderen. Vanzelfsprekend staat het je ook vrij om zelf per mail of telefonisch contact op te nemen. Je vindt onze contactgegevens op onze website.