• Engels
  • Duits

Nationaal transport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Nationaal transport

Nationaal transport met professionele distributie

Melis Logistics is het transportbedrijf van én voor jouw organisatie

Van Groningen tot Limburg en alles daartussen, groot of klein: Melis Logistics weet jouw bestemming probleemloos en binnen een mum van tijd te bereiken. Voor ons doet de grootte van jouw zakelijke order er niet toe, want iedere rit wordt met militaire precisie gereden. Natuurlijk volg je jouw order op de voet met de ontvangen track & trace code, zodat je op ieder moment van de dag weet waar je aan toe bent. Wat jij ook wenst, van compleetvrachten tot distributieritten en spoedtransport en zelfs een 24-uursservice; wij passen ons aanbod aan op jouw vraag, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Melis is dé betrouwbare partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft. In de afgelopen jaren gingen al veel klanten je voor en werden er talloze (maat-)oplossingen geleverd. Een centraal aanspreekpunt bij Melis, je hebt contact met één professional, zorgt ervoor dat de communicatielijnen kort en duidelijk zijn en er een band opgebouwd wordt. Jij bent voor ons namelijk geen bedrijfsnaam of nummer, maar wij zien en behandelen jou als een vriend.

thumbnail_IMG_0448

Distributie

Melis Logistics is gespecialiseerd in nationale distributie. Goederen kunnen bijvoorbeeld vanuit de haven in Rotterdam in no-time bij de eindklant worden afgeleverd. Heb je graag een korte inzage in de vracht of moet er iets gecontroleerd worden alvorens het doorgezonden wordt? Dan kan jouw bedrijfsmagazijn, of het onze in Duiven, als perfecte tussenhalte dienen voordat het op het eindstation wordt afgeleverd. Onze logistieke experts weten als geen ander waar zij op moeten letten om een vlekkeloos logistiek proces te kunnen garanderen. Indien je wenst, hoef je zelf dus niets meer te doen en regelen wij jouw zending van binnenkomst tot uitgave. Dankzij de professionals van Melis kun jij achterover leunen, omdat je erop kunt vertrouwen dat het goed zit.

Huisstijl

Omdat naamsbekendheid een belangrijk onderdeel is van het succes van een organisatie, bieden wij tevens de mogelijkheid om de goederen in jouw eigen huisstijl te vervoeren. Onze chauffeur rijdt in een Melis vrachtwagen met jóuw bedrijfsnaam en -logo op de zijkant en jouw goederen in de laadruimte. De perfecte ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Jij hoeft niet te investeren in (opleiding van) chauffeurs of dure transportmiddelen, maar plukt de vruchten van onze middelen, de jarenlange ervaring én natuurlijk onze deskundige professionals.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons nationale transport, in misschien wel jouw eigen huisstijl en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hier je contactgegevens achter, zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak.

Melis Logistics rijdt voor…ATAG Benelux

ATAG Benelux is een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur, met leveringen aan zowel keukenzaken als winkels. Vincent Koers (planner bij Melis) introduceerde Melis Logistics bij het eveneens Duivense bedrijf, waarna Marwin Melis de bal inkopte en de deal met ATAG rondmaakte. En wat in 2011 begon met een incidenteel ritje, is een lustrum later uitgegroeid tot gemiddeld 10 tot 12 ritten per dag. Flexibiliteit speelt een grote rol bij het transport voor ATAG: omdat veel keukenzaken op maandag gesloten zijn, rijdt Melis dan ‘slechts’ zes tot acht ritten. De dag erna is vervolgens een enorme piek te zien, wat resulteert in een verdubbeling tot vaak wel 16 ritten. ATAG Benelux is dan ook Melis’ grootste klant. Waar en wanneer we ook rijden, we doen het met de grootste zorgvuldigheid.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap