Nationaal transport

Al jaren de nummer één van Nederland

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Transportbedrijf Nederland

Als er iets is waar wij als transportbedrijf in Nederland ontzettend trots op zijn, dan is het wel onze jarenlange ervaring en expertise. Wij verzorgen al meer dan 100 jaar transport in Nederland (maar ook daarbuiten). Nationale distributie stroomt al door onze aderen vanaf het moment dat we werden opgericht in 1918. In Nederland zijn er maar weinig transportbedrijven die kunnen zeggen dat ze al zo lang meedraaien in het nationaal transport.

Vroeger richtten we ons louter op het transport van goederen in Nederland; vandaag de dag zijn we een zeer allround transportbedrijf in Nederland dat het nationaal transport inricht op alle facetten van de logistieke keten. Dit doen we van Groningen tot Limburg en alles daartussen, waarbij iedere rit met militaire precisie wordt afgelegd. Ben je benieuwd hoe wij, als transportbedrijf in Nederland, jou kunnen ontzorgen op het gebied van transport in Nederland? Op deze pagina lees je meer over onze diensten.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Melis Logistics: jouw transportbedrijf in Nederland voor nationaal transport

Als transportbedrijf in Nederland met meer dan 100 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk het is om het nationaal transport tot in de perfectie uit te voeren. Transport vormt een zeer belangrijk, essentieel onderdeel van onze economie. Sterker nog, het is de ruggengraat van onze economie. Zonder transport kunnen supermarkten bijvoorbeeld niet bevoorraad worden. Voor het vlekkeloos laten verlopen van het transport van jouw goederen binnen de landsgrenzen, ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete ontzorging van jouw transport in Nederland.

Onze klanten

De diensten die wij als transportbedrijf in Nederland aanbieden

Melis Logistics is een transportbedrijf in Nederland dat betrokken is bij de gehele logistieke keten. Wij zijn een partner die jou kan helpen in alle fases van het binnenlands transport. Vanuit de haven in Rotterdam kunnen goederen in no-time bij de eindklant worden afgeleverd en ons distributiecentrum in Duiven kan als perfecte tussenhalte dienen voordat het op het eindstation wordt afgeleverd.

Distributie
Huisstijl

Allround transportbedrijf Nederland met aanvullende transportmogelijkheden

Wij zijn echter niet zomaar een transportbedrijf in Nederland. Het maakt niet uit wat voor soort goederen er vervoerd moeten worden, wij regelen het voor jou. Zo beschikken we over de juiste certificeringen en het juiste materiaal om ook gevaarlijke goederen en gekoelde of diepgevroren producten naar de gewenste bestemming te transporteren. Naast ADR transport en koeltransport bieden wij tevens andere aanvullende transportmogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan kooiaap transport wanneer er geen heftruck beschikbaar is op de plek van bestemming.

Transportbedrijf Nederland: een complete ontzorging van jouw transport in Nederland

Onze logistieke experts weten als geen ander waar zij op moeten letten om een vlekkeloos logistiek proces te kunnen garanderen, doordat iedere professional meegroeit met onze organisatie. Dit geldt voor nationaal als internationaal transport. Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder ontwikkeld tot een allround transportbedrijf in Nederland dat jou volledig kan ontzorgen op het gebied van transport en logistiek. Een complete ontzorging van A tot Z is één van onze prioriteiten. Door het transport en alle andere logistieke processen daaromheen aan ons over te laten, kun jij je focussen op datgene wat er echt toe doet en waar jij goed in bent: jouw core business.

Melis Logistics transportbedrijf Nederland kruipt in het DNA van jouw onderneming

Om het binnenlands transport van Melis Logistics als transportbedrijf in Nederland zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten, kruipen wij in het DNA van jouw onderneming. We doen dit, omdat het nastreven van een duurzame klantrelatie iets is wat hoog in het vaandel staat binnen onze organisatie. Door onszelf kwetsbaar op te stellen en samen met jou vooronderzoek te doen, kunnen we de verschillende schakels uit de logistieke keten eenvoudiger samensmelten. Up and running richten we alle werkzaamheden in op dashboards, zodat we op een heldere manier kunnen rapporteren aan jou als trouwe bondgenoot.

Onze expertise, knowhow en ervaring als transportbedrijf Nederland; jouw huisstijl

Als Melis Logistics in de huid van jouw organisatie kruipt, doen we dat in de letterlijkste zin van het woord. Onze chauffeur van dienst rijdt in een Melis vrachtwagen, die voorzien is van al jouw huisstijlelementen. Aan de zijkant van de wagen prijkt jouw bedrijfsnaam en logo en ook de goederen ademen alles wat jouw onderneming zo mooi maakt. Jij hoeft niet te investeren in de opleiding van chauffeurs, maar plukt de vruchten van onze knowhow, efficiëntie en de deskundigheid van passievolle beroepsprofessionals die het vak verstaan. Hoewel jij jouw transport aan ons als transportbedrijf in Nederland uitbesteedt, doen we het uiteindelijk samen en brengen we het samen tot een groot succes.

Meer weten over onze diensten als transportbedrijf in Nederland?

Heb je nog vragen of wil je graag wat meer te weten komen over onze diensten als transportbedrijf in Nederland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze professionals staan je graag te woord!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.