Nationaal transport

Al jaren de nummer één van Nederland

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Nationaal transport met professionele distributie

Meer dan 100 jaar ervaring. In Nederland zijn er maar weinig transportbedrijven die kunnen zeggen dat ze al zo lang meedraaien in het nationaal transport. Vroeger richten we ons louter op het vervoeren van goederen; vandaag de dag richt Melis Logistics het nationaal transport in op alle facetten van de logistieke keten. Dit doen we van Groningen tot Limburg en alles daartussen, waarbij iedere rit met militaire precisie wordt afgelegd. Benieuwd wat nationaal transport voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Nationaal transport bij Melis Logistics

Om het nationaal transport van Melis Logistics zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten, kruipen wij in het DNA van jouw onderneming. We doen dit, omdat het nastreven van een duurzame klantrelatie iets is wat hoog in het vaandel staat binnen onze organisatie. We doen dit door onszelf kwetsbaar op te stellen en samen met jou vooronderzoek te doen, zodat we de verschillende schakels uit de logistieke keten eenvoudiger kunnen samensmelten. Up and running richten we alle werkzaamheden in op dashboards, zodat we op heldere wijze kunnen rapporteren aan jou als trouwe bondgenoot.

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Distributie

Nationale distributie stroomt al door onze aderen vanaf het moment dat we werden opgericht in 1918. Melis Logistics is betrokken bij de gehele logistieke keten, waardoor wij een partner zijn die jou kan helpen in alle fases van het nationaal transport. Vanuit de haven in Rotterdam kunnen goederen in no-time bij de eindklant worden afgeleverd en ons distributiecentrum in Duiven kan als perfecte tussenhalte dienen voordat het op het eindstation wordt afgeleverd. Onze logistieke experts weten als geen ander waar zij op moeten letten om een vlekkeloos logistiek proces te kunnen garanderen, doordat iedere professional meegroeit met onze organisatie.

Distributie
Huisstijl

Huisstijl

Als Melis Logistics in de huid van jouw organisatie kruipt, doen we dat in de letterlijkste zin van het woord. Onze chauffeur van dienst rijdt in een Melis vrachtwagen, die voorzien is van al jouw huisstijlelementen. Aan de zijkant van de wagen prijkt jouw bedrijfsnaam en logo en ook de goederen ademen alles wat jouw onderneming zo mooi maakt. Jij hoeft niet te investeren in de opleiding van chauffeurs, maar plukt de vruchten van onze knowhow, efficiëntie en de deskundigheid van passievolle beroepsprofessionals die het vak van nationaal transport verstaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.