ADR Transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over ADR transport bij Melis Logistics

ADR transport, het vervoer van gevaarlijke goederen, is een cruciaal onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket bij Melis Logistics. Onze professionals zijn uitgerust met speciaal aangepaste vrachtwagens om een veilige en betrouwbare oplossing voor ADR transport te bieden. Met voorzieningen zoals een vloeistofdichte vloer en de mogelijkheid tot het veilig overpompen van vloeistoffen, garanderen wij dat jouw gevaarlijke goederen veilig worden vervoerd. Laat de zorgen over ADR transport aan ons over en focus op wat jij het beste doet.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat houdt ADR Transport in?

ADR transport staat voor het internationale wegvervoer van gevaarlijke stoffen, volgens strikte regels en eisen om de veiligheid tijdens het transport te waarborgen. Dit pan-Europese verdrag, waaraan meer dan 50 landen deelnemen, regelt alles van de classificatie van gevaarlijke goederen tot aan de vereiste documentatie en etikettering. Bij Melis Logistics zorgen we dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan, zodat jouw gevaarlijke goederen veilig en volgens de regels vervoerd worden.

Waar kan je op rekenen met ADR Transport

Onze ADR transportdiensten onderscheiden zich door gebruik te maken van ADR gecertificeerde chauffeurs en speciaal uitgeruste vrachtwagens. Deze vrachtwagens voldoen aan alle vervoersvoorwaarden voor het veilig transporteren van gevaarlijke stoffen, van de juiste verpakkingen en tanks tot aan de vereiste procedures voor verzending. Met Melis Logistics ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing voor jouw ADR transportbehoeften.

Meer weten?

De expertise van Melis Logistics in ADR Transport

Bij Melis Logistics combineren we onze jarenlange ervaring in logistiek met specifieke kennis van ADR transport om een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Ons team van ADR gecertificeerde chauffeurs en de speciaal uitgeruste vrachtwagens staan garant voor de veiligheid van jouw gevaarlijke goederen. Of het nu gaat om transport binnen Nederland of internationaal, wij hebben de expertise om aan jouw ADR transportbehoeften te voldoen.

Maatwerk en flexibiliteit

Wij begrijpen dat elk ADR transport uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerk en flexibiliteit in onze ADR transportoplossingen. Samen met jou bekijken we de beste aanpak voor het veilig vervoeren van jouw gevaarlijke goederen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en eisen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kiezen voor Melis Logistics betekent kiezen voor een ADR transportpartner die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze ervaring en toewijding aan veiligheid zorgen ervoor dat jouw gevaarlijke goederen altijd in goede handen zijn.

Duurzaamheid en innovatie

We streven ernaar om ons ADR transport zo duurzaam en innovatief mogelijk te maken. Dit doen we door voortdurend onze processen en materiaal te verbeteren, om niet alleen aan de huidige standaarden te voldoen, maar ook voorop te lopen in de ontwikkeling van veilig en duurzaam transport van gevaarlijke goederen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heb je specifieke vragen over ADR transport of wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze experts staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en de beste oplossing voor jouw ADR transportbehoeften te vinden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.