Warehousing

Op- en overslag

Alles wat jij nodig heb op het gebied van logistieke dienstverlening realiseren voor je. Een belangrijk onderdeel van de logistieke…

Lees meer

Melis LNG Volvo

Accijnsgoederen

Melis denkt graag buiten de standaard kaders. Daarom bieden wij ook mogelijkheden voor accijnsgoederen. Meer weten over de mogelijkheden van…

Lees meer

Aanvullende warehousemogelijkheden

Onze dienstverlening gaat verder dan vervoer en opslag. Ook zaken als VAL/VAS, voorraadbeheer, barcodescanning EDI en crossdocking nemen we je…

Lees meer

Heb je tijdelijk of permanent opslagruimte nodig voor je goederen? Melis Logistics slaat jouw goederen professioneel op. Ons warehouse en distributiecentrum staat op een goede logistieke locatie, namelijk in Duiven, vrijwel direct aan de snelweg. De afgelopen jaren is onze focus verlegd naar volledige logistieke dienstverlening. Warehousing is daar een belangrijk onderdeel van. In ons geheel nieuwe vestiging bieden wij diverse warehouse mogelijkheden aan. Onze magazijnen zijn voorzien van ongedierte preventie en beschikken 24 uur per dag over cameratoezicht. Wat je ook nodig hebt, wij realiseren het voor je.

Tijdelijk of permanente opslag

Het is bij ons zowel mogelijk tijdelijk als permanent je handelsgoederen op te slaan. Dit kan nodig zijn indien je te maken hebt met seizoensartikelen, vakanties, rondom feestdagen of wanneer er sprake is van onderbezetting in personeel. Wij registreren alle goederen in ons Warehouse Management Systeem. Je hebt dus altijd zicht op je voorraad. We werken met een barcodescanning om de goederen die opgeslagen zijn te traceren. Kies je voor warehousing bij Melis dan is er veel mogelijk. Wat jij wil en nodig hebt staat centraal. Heb je je goederen onverwacht toch snel nodig? Geen enkel probleem, je kunt je goederen op ieder moment halen (en brengen).

Ervaren en gecertificeerd personeel

Alle logistieke medewerkers die bij ons werken zijn ervaren, beschikken over de juiste kennis en kunde en zijn in het bezit van een VOG-verklaring. Uiteraard beschikken ze ook over de benodigde hef- en truckcertificeringen. Het allerbelangrijkste: ze hebben allemaal een passie voor de logistieke dienstverlening en leveren een waardevolle bijdrage.

Voordelen warehousing Melis Logistic

Waarom warehousing overlaten aan de professionals van Melis Logistics? We verzekeren je van maatwerk en gedegen advies. Andere voordelen waarvan je profiteert zijn:

  • Grote opslaglocatie, gunstig gelegen
  • Voorraadgegevens, realtime inzichtbaar via WMS (Warehouse Management System
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Just in Time distributie mogelijkheden

Van de op- en overslag van (accijns)goederen, tot aanvullende warehousemogelijkheden zoals VAL/VAS en crossdocking: vrijwel alles is mogelijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van warehousing? Kom gerust eens langs om de opties te bespreken of neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © 2017 Melis Logistics | Realisatie: A!tention