Warehousing

Jouw logistieke keten begint bij Melis Logistics.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Warehousing van Melis Logistics

Onze logistieke keten begint niet pas wanneer onze chauffeurs af en aan rijden om jouw goederen op plaats van bestemming te krijgen. Bij Melis Logistics zijn we al veel verder aanwezig in de keten, aangezien ook warehousing tot onze aanvullende transportmogelijkheden behoort. Warehousing is onderdeel van ons DNA, omdat alles bij Melis Logistics erop gericht is om de logistieke keten voor jou te verkorten én te vergemakkelijken. Ons ultramoderne distributiecentrum in Duiven voldoet aan alle hedendaagse standaarden die nodig zijn om van jouw 7 voor transport, een 10 te maken.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Op- en overslag
Op- en overslag

De fundering van jouw logistieke keten wordt gevormd door op- en overslag, een karwei dat nauwgezet gebeuren moet. Het Melis Logistics distributiecentrum biedt plaats aan 30.000 pallets en is schoon én veilig. Hoe lang je de goederen wilt opslaan, is volledig aan jou.

VAL / VAS
VAL / VAS

Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS) zijn twee waardevolle factoren in de logistieke keten. Vakinhoudelijke kennis over de laatste trends stelt ons in staat om met nieuwe creatieve deeloplossingen te komen die écht het verschil maken.

Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

Meer aandacht voor eigen business: dat is waar je in slaagt als je de voorraadbeheer aan Melis Logistics overlaat. Ons zelf ontwikkelde WMS voorziet jou in kraakheldere analyses, zodat je op nauwkeurige wijze bijblijft van het wel en wee van jouw voorraad.

Barcode scanning
Barcode scanning

Tweedimensionale scanners die traditionele barcodes, QR-codes en datamatrix codes kunnen scannen: dat is wat de barcodescanning van Melis Logistics zo innovatief maakt. Zo kunnen we jouw logistieke keten sneller én efficiënter inrichten.

EDI
EDI

Constant op zoek zijn naar methodes om minder schakels nodig te hebben voor meer kwaliteit. EDI helpt Melis Logistics hierbij. Je bent zo 24/7 up-to-date van je voorraden, zonder dat je je in de nabijheid hoeft te bevinden. Net zo makkelijk!

Cross docking
Crossdocking

Goederen voortzetten in de logistieke keten, zonder dat daar opslag voor nodig is. Dat is wat crossdocking van Melis Logistics zo aantrekkelijk maakt. Snel, efficiënt én nog betrouwbaar ook. Een uiterst geschikte optie voor de foodindustrie, om de versgarantie zo 100% te kunnen waarborgen.

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Warehousing bij Melis Logistics

Kies je voor warehousing bij Melis Logistics, dan verzeker je jezelf van een logistiek partner die constant op zoek is naar manieren om innovatiestromen te optimaliseren. Bij alle werkzaamheden die we verrichten voor onze klanten, vragen we ons namelijk af of het niet nóg beter en efficiënter kan. We streven dit na, door de laatste technieken in te passen binnen en deze kennis aan boord te houden. Melis Logistics is er stellig van overtuigd dat volledige overgave zal resulteren in het beste voor jouw lading én klanten. Onze inhouse warehousing stelt ons in staat om de volledige logistieke keten in kaart te brengen, zodat we precies weten hoe het proces van fabriek tot eindgebruiker eruitziet.

Warehousing bij Melis Logistics

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.