Kooiaap transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Kooiaap transport

Melis Logistics denkt graag buiten de standaard kaders. Zo bieden wij mogelijkheden voor kooiaap transport. Een kooiaap is een losse heftruck die achterop nagenoeg iedere trailer bevestigd kan worden. Binnen een minuut is de kooiaap klaar voor gebruik, waardoor jij direct jouw vracht kunt laden en/of lossen. Voor onze krachtpatser is geen vracht te groot of te zwaar, wat de kooiaap een multifunctionele aanvulling op jouw logistieke processen maakt. Omdat wij begrijpen dat jouw dagen vaak te kort zijn en ieder kwartier extra, er een teveel is. Regelmatig verzorgen wij kooiaap transport voor mooie klanten als Nedal Aluminium B.V. uit Utrecht, maar natuurlijk bedienen wij iedere bestemming (met of) zonder eigen heftruck met veel genoegen.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Voorbeelden van kooiaap transport:

Bouwmaterialen transport

Geen uitdaging is ons te groot. Daarom verzorgen wij ook bouwmaterialen transport. Doordat bouwmaterialen vaak afwijkende vormen hebben en zwaar van gewicht zijn, is het slim om dit soort transport over te laten aan een gespecialiseerde partij.

Tuinhout / tuinartikelen transport

Wil je graag tuinhout/tuinartikelen transporteren? Bij Melis Logistics ben je aan het juiste adres. Wij hebben flink veel ervaring met het vervoeren van diverse goederen voor tuincentrums en detaillisten en pakken jouw klus dan ook met beide handen aan.

Zonnepanelen transport

Hoe zorg je ervoor dat zonnepanelen onbeschadigd overkomen van A naar B? Schakel Melis Logistics in. Onze professionals gaan met de grootste zorg om met de zonnepanelen, waardoor deze altijd in top staat aankomen op het juiste adres.

Lengte afwijkende maten transport

Het kan soms voorkomen dat je lading net even iets anders is dan gemiddeld. Soms zijn de goederen die je wilt vervoeren langer of hebben ze een afwijkende vorm. Maar hoe zorg je ervoor dat je lange goederen of goederen met een afwijkende vorm van A naar B worden gebracht?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Kooiaap Melis Logistics

Multifunctionele kooiaap

De kooiaap is voorzien van allerlei handige eigenschappen waardoor deze in iedere situatie en op ieder moment, op iedere locatie van onschatbare waarde is. Zo heeft het handige apparaat stevige steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van maximaal 2.500 kilogram getild kunnen worden. Daarnaast is deze flexibele heftruck voorzien van uitschuifbare lepels én kan er ook behalve voor- en achterwaarts, ook zijwaarts gewerkt worden.

Geen ondergrond is onmogelijk voor de kooiaap; al rijdend (dankzij de moderne rijwielaandrijving) of in stilstand (dankzij de klappoten) worden alle wegen begaan. Beschik je niet over een eigen heftruck en heb je een spoedklus waarbij deze toch echt onmisbaar is? Melis Logistics is ook dan jouw partner die je graag uit de brand helpt.

Vragen over ons transport met kooiaap?

Ieder transport volg je bij ons op de voet door middel van je persoonlijke track & trace code, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Melis is dé betrouwbare partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je meer weten over de mogelijkheden van kooiaap transport of andere aanvullende bij Melis Logistics?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en ons aanbod door te spreken. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte aan. Zelf bellen mag natuurlijk ook, je bereikt ons op 026 – 36 11 333.

Vrachtwagen met kooiaap Melis Logistics
Melis Logistics kooiaap

Tarieven kooiaap transport

Bij Melis Logistics betaal je per laadmeter. Zo betaal je nooit meer dan het formaat van de goederen die we voor jou vervoeren. Een voorbeeld: voor 0.4 laadmeter betaal je 10 euro kooiaap toeslag. Benieuwd naar alle toeslagen van kooiaap transport? Bekijk de kosten hier.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.