Contract transport

Een efficiënte en betrouwbare totaaloplossing.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Contract transport van Melis Logistics

Jouw transport efficiënt inrichten? Ontdek dat de voordelen van contract transport bij Melis Logistics. Contract transport bij Melis Logistics betekent dat we vanuit jouw bedrijf een route krijgen en de producten volgens planning afleveren. Melis is hier de ideale partner in, hier zijn we namelijk groot mee geworden en erg trots op. Hiervoor blijven we continu investeren in het versterken van deze kwaliteiten en het innoveren van processen en ICT, om een betrouwbare partner te zijn. Bedrijven waarvoor we contract transport verrichten zijn bijvoorbeeld de Kruidvat of Lidl, maar ook voor kleinere organisaties is contract transport vaak een goede optie. Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Melis Logistics koelvrachtwagen

Wat is contract transport?

Om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen rondom transport, kan contract transport bij Melis veel voordelen bieden. Melis Logistics investeert continu door in haar automatisering. Deze slimme ICT en efficiëntie zie jij terug in het transport. Leveringen worden op tijd afgeleverd door onze logistieke professionals. Met het juiste materiaal en middelen voelen we ons verantwoordelijk dat jouw producten van A naar B worden gebracht. Betrouwbaarheid staat voor ons bovenaan en dat zie je terug in de dienstverlening. Voor contract transport sluiten we een contract af waarbinnen wij een deel van de logistieke keten voor onze rekening nemen. Op die manier kun jij je focussen op bedrijfsprocessen en doen wij waar we goed in zijn: transport.

Ons warehouse

Met een gunstig gelegen warehouse aan de A12 in Duiven en Arnhem hebben we ruimte, expertise en ervaring om 30.000 pallets op te slaan in een schone en veilige opslag. Onderdeel van onze contract transport is dan ook de mogelijkheid om ook je warehousing uit te besteden aan Melis Logistics. Voor zowel de korte als lange termijn zijn we in staat je volledig te ontzorgen en garant te staan voor kwaliteitstransport in binnen- en buitenland. Jouw goederen worden zorgvuldig opgeslagen en bereiken hun bestemming op precies het juiste moment – op precies de juiste manier.

Warehouse Melis Logistics

Betrouwbare partner in contract transport

Op basis van jarenlange ervaring, diepgaande kennis van de logistieke sector en oog voor onze klanten bieden we met onze contract transport een goede oplossing die rust op kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen. We doen altijd een stapje extra voor onze klanten en garanderen hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening. Maar we zijn klein genoeg om flexibel te blijven en altijd de wensen van onze klanten centraal te stellen. Dit onderstreept onze persoonlijke en vakinhoudelijke aanpak.

De contract logistieke oplossingen van Melis Logistics voegen waarde toe aan jouw supply chain management, waarbij je altijd inzicht houdt in de diverse stappen die hiermee gepaard gaan. Je kunt rekenen op een eigen contactpersoon waarop je altijd terug kunt vallen zodat de communicatielijnen kort blijven. Vanuit de filosofie dat ons werkplezier de uitstekende dienstverlening ten goede komt, kijken we graag mee naar de opties om de gehele logistieke keten efficiënter en betrouwbaarder te maken.

De mogelijkheden van contractlogistiek

Zoek je een betrouwbare partner in de contract transport? Dan leren we je graag kennen. Neem dus gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die Melis Logistics biedt op het gebied van transport en logistiek. We hebben verstand van de markt en weten daarom ook dat ieder bedrijf unieke behoeften kent. We leveren daarom oplossingen op maat. Zo helpen we jouw bedrijf verder.

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

vrachtwagen Melis Logistics