Transport Luxemburg

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics is uitgegroeid van een nationaal transportbedrijf in de vorige eeuw, tot een belangrijke speler op de Europese markt vandaag de dag. Zo verzorgen wij ook regelmatig transport naar Luxemburg. Dankzij onze grote vloot verzekeren wij je van levering binnen 48 uur. Ons team staat voor je klaar om ieder voor vervoer te verzorgen. Wij bieden een volwaardige logistieke dienstverlening. Hiertoe behoren ook deelladingen en exceptioneel transport. Op Melis Logistics kun je rekenen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Soorten transport Luxemburg

Succes behalen door het beste uit elkaar te halen en optimaal samen te werken. Al onze chauffeurs zijn ervaren en weten precies wat hen te doen staat tijdens transport van en naar Luxemburg. Wat jouw opdracht ook is, wij bieden altijd een oplossing op maat. Wij verzorgen de volgende soort transport:

  • Containervervoer
  • ADR-zending
  • Deelpartijen
  • Compleet vervoer
  • Exceptioneel transport
  • Koerier/tijdkritische zendingen

Melis zie je overal

Of het nu gaat om transport van Nederland naar Luxemburg of van Luxemburg naar Nederland, Melis komt overal en bereikt altijd de plek van bestemming. Je weet dus zeker dat jouw transport bij ons in goede handen is. Ons wagenpark is zeer divers, zodat we in staat zijn iedere lading af te leveren. Dankzij ons nationale en internationale dekking verwerken we jouw zending op een snelle manier.

Laat jouw transport Luxemburg over aan Melis Logistics

Tussen Nederland en Luxemburg bestaan uitstekende onderhandelingen. Het is land waar veel zaken mee gedaan wordt. Je volgt je order op de voet dankzij de track & trace code die je van ons ontvangt. Zo weet je elk moment van de dag waar jouw vracht is. Wil je zeker weten dat het transport richting Luxemburg goed geregeld is? Kies dan voor Melis Logistics. Voor een betrouwbare partner voor transport ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft en leveren oplossingen op maat. Betrouwbaar en flexibel, dat zijn onze belangrijkste pijlers. Met bijna honderd jaar aan ervaring zijn wij een volwaardige logistieke dienstverlener. Wil je meer weten? Laat je contactgegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We nodigen je graag uit voor een kop koffie en bespreken de eindeloze mogelijkheden met je.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.