Internationaal bloementransport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Internationaal bloementransport voeren we bij Melis Logestics met de grootste zorg uit. Wij hebben veel passie voor ons vak en dat merk je in alles wat we doen. Of het nu gaat om bloementransport voor grote afstanden of binnen Nederland, we regelen het graag voor je. Melis Logistics is gespecialiseerd in deze vorm van vervoer. Ons doel? Jouw vracht snel en in goede conditie afleveren. Daarnaast ontzorgen we je graag van A tot Z.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Mogelijkheden bloementransport

Er zijn diverse manieren om bloementransport te verzorgen. We laten de keuze aan jou op welke wijze je gebruik wenst te maken van onze logistieke mogelijkheden. Vaak wordt deze manier van transport ingeschakeld door bloemisten, kwekers, tuincentra en groothandels. Het transport kan van en naar allerlei eindbestemmingen vervoerd worden, vertel ons wat je wensen zijn en wij regelen het voor je.

Onderweg

Iedere rit wordt gereden door ervaren chauffeurs. Zij weten precies wat er nodig is voor een goede afhandeling van het traject en zorgen ervoor dat jouw vracht op tijd op de plek van bestemming is. Ons wagenpark is zeer uitgebreid en perfect ingericht om bloemen te vervoeren. Zo zijn de wagens voorzien van hydraulische laadkleppen en permanente temperatuurregistratie. Jouw bloemen komen dus altijd in goede staat aan. Waar we vooral op letten bij dit soort transport:

  • Dat de vrachtwagen voldoet aan de gestelde eisen om bloemen te vervoeren
  • De temperatuur en luchtvochtigheid. Deze moeten perfect zijn en ook goed afgestemd zijn op de buitentemperatuur.
  • Het correct vervoeren van de lading.

Transport op maat

Wat voor wensen je ook hebt met betrekking tot internationaal bloementransport, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw behoeften staan bij ons centraal. Op deze manier kan er transport op maat voor je worden ontwikkeld, zodat het precies aansluit op jouw verwachtingen. Melis Logistics transporteert over de grens naar landen als Duitsland en Belgiƫ, maar ook nationaal bloementransport is geen enkel probleem voor ons. Melis is jouw betrouwbare en flexibele logistieke dienstverlener. Zoek je de perfecte oplossing voor transport? Neem dan snel contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.