• Engels
  • Duits

Opslag huren

Bij Melis Transport kun je eenvoudig opslag huren. Dat is voor jou als ondernemer ideaal. Op deze manier hoef je je alleen maar met jouw belangrijkste activiteiten bezig te houden. Wij beschikken over voldoende ruimte om aan je eisen te voldoen. Zowel in Arnhem als in Duiven hebben we ruimte voor zo’n negenduizend pallets. Met ons Transport Management System kun je eenvoudig de meest actuele voorraad van jouw goederen bekijken. Zo heb je op ieder moment een goed overzicht op jouw voorraad. Sinds een aantal jaren hebben wij onze focus verlegd van transport naar volledige logistieke dienstverlening. Alles wat je dus nodig hebt op het gebied van logistiek regelen we graag voor je. Kortom: opslag huren doe je bij Melis Logistics.

Opslag ruimte -Melis Transport duiven

Waarom opslag huren bij Melis?

Melis Transport is de juiste plek voor je opslag. Daar zijn meerdere redenen voor. Zo kun je bij ons al een enkele pallet per dag opslaan. In stellingen of gestapeld, wij doen het zoals jij wenst. Voor korte of langere tijd, bij Melis Transport kan het allemaal. Je kan gebruik maken van onze schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en een afgesloten buitenopslag. Met ons uitgebreide TMS wordt transportbeheer bovendien heel eenvoudig. Het is tevens mogelijk jouw voorraadbeheer aan ons uit te besteden. Het kan voorkomen dat jouw bedrijf niet genoeg capaciteit heeft om goederen op te slaan. Met ons WMS pakket beheren wij jouw voorraden tot het laatste cijfer achter de komma. Je voorraad is snel beschikbaar en je weet altijd waar je aan toe bent.

Wanneer jij wilt

Uiteraard begrijpen wij dat je snel en makkelijk over je goederen wilt kunnen beschikken. Je kunt ze daarom bij ons op komen halen op welk moment je ook wilt. Ook brengen kan op elk gewenst tijdstip. En wij vervoeren de goederen ook, als je dat wenst. In andere woorden: wij zijn – ook op het gebied van opslag – zeer flexibel.

Meer informatie

Wil je meer weten over opslag en overslag bij Melis Transport? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld via het invulformulier aan de rechterkant. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap