• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Opslag huren

Opslag huren

Bij Melis Transport kunt u eenvoudig opslag huren. Dat is voor u als ondernemer ideaal. Op deze manier hoeft u zich alleen maar met uw belangrijkste activiteiten bezit te houden. Wij beschikken over voldoende ruimte om aan uw eisen te voldoen. Zowel in Arnhem als in Duiven hebben we ruimte voor zo’n negenduizend pallets. Met ons Transport Management System kunt u eenvoudig de meest actuele voorraad van uw goederen bekijken. Zo heeft u op ieder moment een goed overzicht op uw voorraad. Kortom: opslag huren doet u bij Melis Transport.

Opslag ruimte -Melis Transport duiven

Waarom bij Melis?

Melis Transport is de juiste plek voor uw opslag. Daar zijn meerdere redenen voor. Zo kunt u bij ons al een enkele pallet per dag opslaan. In stellingen of gestapeld, wij doen het zoals u wilt. Voor korte of langere tijd, bij Melis Transport kan het allemaal. U kunt gebruik maken van onze schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en een afgesloten buitenopslag. Met ons uitgebreide TMS wordt transportbeheer bovendien heel eenvoudig.

Wanneer u wilt

Uiteraard begrijpen wij dat u snel en makkelijk over uw goederen wilt kunnen beschikken. U kunt ze daarom bij ons op komen halen op welk moment u ook wilt. Ook brengen kan op elk gewenst tijdstip. En wij vervoeren de goederen ook, als u dat wilt. In andere woorden: wij zijn – ook op het gebied van opslag – zeer flexibel.

Meer informatie

Wilt u meer weten over opslag en overslag bij Melis Transport? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld via het invulformulier aan de rechterkant.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

5 (100%) 1 vote
Copyright © 2017 Melis transport