• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Opslag

Opslag? Melis

Ook voor uw opslag bent u bij Melis Transport aan het juiste adres. Wij snappen dat u als ondernemer vooral bezig wilt zijn met ondernemen, dus we nemen graag uw zorgen over opslag uit handen. We bieden u opslagruimte aan in zowel Arnhem als Duiven. Daar is plek voor zo’n negenduizend pallets.

Waarom Melis?

Er zijn tal van redenen om uw opslag aan Melis Transport over te laten. Bij ons is het al mogelijk om een enkele pallet per dag op te slaan. In stellingen of gestapeld, wat u wilt. En of u de goederen nu voor korte of juist voor lange tijd wilt opslaan, bij Melis Transport kan het. Wij hebben een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en een afgesloten opslag buiten. Met ons uitgebreide TMS wordt transportbeheer bovendien heel eenvoudig.

Foto Jacques Kok de stoel dec marvin melis

Flexibel

Wij weten dat het voor u van groot belang is dat u snel bij uw goederen kunt. Daarom kunt u ze bij ons ieder moment ophalen. Ook brengen kan op elk tijdstip. En wij vervoeren uw goederen ook graag voor u. Het is zo geregeld. Dus, ook bij opslag en overslag, zijn wij heel flexibel.

Informatie

Heeft u vragen over opslag en overslag? Neemt u dan contact met Melis Transport op. Dat kan via het handige formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Ook voor overige vragen over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld over kooiaapvervoer of vervoer voor beurzen en evenementen, kunt u daar terecht.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

5 (100%) 3 votes
Copyright © 2017 Melis transport