• Engels
  • Duits

Opslag

Ben je op zoek naar een opslagruimte? Ook voor jouw opslag ben je bij Melis Transport aan het juiste adres. Wij snappen dat je als ondernemer vooral bezig wilt zijn met ondernemen, dus we nemen graag je zorgen over opslag uit handen. We bieden je opslagruimte aan in zowel Arnhem als Duiven. Daar is plek voor zo’n negenduizend pallets. Zo kun jij je richten op andere zaken die je aandacht nodig hebben en doen wij waar we goed in zijn.

Voordelen van tijdelijke opslag

Er zijn tal van redenen om je opslag aan Melis Transport over te laten. Bij ons is het al mogelijk om een enkele pallet per dag op te slaan. In stellingen of gestapeld, wat jij wilt. En of je de goederen nu voor korte of juist voor lange tijd wilt opslaan, bij Melis Transport kan het. Wij hebben een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en een afgesloten opslag buiten. Met ons uitgebreide TMS wordt transportbeheer bovendien heel eenvoudig.

Foto Jacques Kok de stoel dec marvin melis

Flexibel

Wij weten dat het voor jou van groot belang is dat je snel bij jouw goederen kunt. Daarom kun je ze bij ons ieder moment ophalen. Ook brengen kan op elk tijdstip. En wij vervoeren jouw goederen ook graag voor je. Het is zo geregeld. Dus, ook bij opslag en overslag, zijn wij heel flexibel.

Meer weten over onze opslagruimte?

Heb je vragen over opslag en overslag? Neem dan contact op met Melis Transport. Dat kan via het handige formulier aan de rechterzijde van deze pagina. Ook voor overige vragen over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld over kooiaapvervoer of vervoer voor beuren en evenementen kun je hier terecht. Melis Logistics is meer dan zomaar een transportbedrijf. Wij zijn dé betrouwbare partner op het gebeid van logistieke dienstverlening. Bij ons stellen we jouw wensen altijd centraal.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap